Reklama

Reklama

Into the Badlands

(seriál)
  • Česko Pustiny (neoficiálny názov) (viac)
Trailer
USA, (2015–2019), 22 h 26 min (Minutáž: 41–44 min)

Hrajú:

Daniel Wu, Emily Beecham, Sarah Bolger, Orla Brady, Aramis Knight, Oliver Stark, Stephen Lang, Márton Csókás, Madeleine Mantock, Ellen Hollman, Edi Gathegi (viac)
(ďalšie profesie)

Série(3) / Epizódy(32)

Obsahy(1)

Suny je dobře trénovaný bojovník, který se rozhodl, že bude putovat nepokoji zmítanou zemí, ovládanou feudálními barony, společně s malým chlapcem. Jejich cílem je nalézt osvícení. (geklon)

Recenzie používateľa johnsnow k tomuto seriálu (4)

The Fort (2015) (S01E01) 

Slušný rozbeh. postapo svet kde máme pár pačmagov ktorý ovládajú oblasti, je to medzi nimi napäté a my sledujeme majstra z nového tomb raidera ako si to túruje po krajine na svojej motorke a robí čo barón žiada. No a akčné scény, tak pre mňa lahoda. Ak to takto bude dalej, budem spokojný. Takže rúbem 4* na fakt super úvod. ak to takto pôjde dalej tak to k 5* dotiahne rýchlo. ()

Fist Like a Bullet (2015) (S01E02) 

Najprv sa nám v akcii predvedie vdova(ak bude jedným zo záporákov tak sunnymu určite zavarí) Potom vidíme sexi kočku, posunieme sa v deji, zistíme, že Quinn je kus debila a dočkáme sa skvelej bitky v skladisku. No myslím, že som našiel opäť seriál pre mňa. ()

White Stork Spreads Wings (2015) (S01E03) 

Super part kde máme najprv útok na vdovino sídlo(takže očividne nebude až tak badass ako som čakal), následne pohyb v príbehu, langa ktorý aj na vozíku dokáže nakopať prdel, skvelú pasáž v bordeli a záverečné zistenie, že Quinn sa bude snažiť držať života zubami nechtami. ()

Two Tigers Subdue Dragons (2015) (S01E04) 

Diel ktorý nám ukáže síce iba jednu ale naozaj skvelú akčnú scénu na cmiteri, predstaví baróna Jacobeeho a jeho regentku ktorá v tme vyzerá sexi a v dennom svetle otrasne a zároveň nám ukáže, že v tomto seroši pôjde o jediné: Ako s druhým vyjebať tak aby mne bolo dobre. ()

Súvisiace novinky

Addamsova rodina se vrátí

Addamsova rodina se vrátí

23.10.2020

Slavný režisér Tim Burton si poprvé v kariéře vyzkouší televizní tvorbu. A nevybral si k tomu žádný jiný projekt než kultovní Addamsovu rodinu. Nová verze seriálu z roku 1964, jenž se následně dočkal… (viac)

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (viac)

Reklama

Reklama