Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pablo se znovu setká se ztraceným členem rodiny. Život Judy Moncadové je v nebezpečí. DEA a CIA se hádají, jak zvládnout Los Pepes. (Netflix)

Recenzie (21)

tron 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Panebože, táto časť je nakrútená a napísaná tak poeticky (prechádzky v prírode, návrat k otcovi). že by divák toho zmrda takmer až ľutoval. Našťastie sa tvorcovia na konci spamätajú a ukážu Escobarovu pravú, skutočnú, desivú tvár. A DEA už je blízko. Bližšie je snáď už len kartel Cali. Kto ho nájde skôr? ()

antolikopoli 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Po dvojdňovej pauze som si tento veľmi precítený diel užil maximálne ako sa dalo. Kompletná otočka oproti predchádzajúcim trom častiam kde stále niečo riešili násilne a hlučne. Hlasité rany zo samopalov vystriedalo spievajúce vtáctvo z voľajakého Kolumbijského vidieku. Celkom som rád za vyobrazenie iného Pabla, seriálu to dalo veľa, hlavne odpútanie od známeho čistokrvného cholerika čo všetko rieši horkou hlavou. Príjemná zmena akože fakt. 9/10. ()

Reklama

0verseer 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Po predcházajúcich hektických udalostiach prišla trochu ukľudňujúca časť. Pre niektorých možno nudné, ja však oceňujem snahu tvorcov poukázať na poetickú spravodlivosť a dožívanie posledných Pablových dní v odlúčení od rodiny a bez všetkého (a všetkých), čo vďaka svojmu drogového impériu nadobudol. Kedysi najväčší narkobarón a jeden z najbohatších ľudí na svete skončil opustený a prišiel doslova o všetko. Je jasné, že domov do Medellínu sa vrátil len preto, aby tam zakončil svoj príbeh... ()

ALIENka_ 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Pablo táhnul do piče, trh se uvolnil, tak se ostatní narcos můžou spokojeně válet v penězích z kokainu. Pablův otec zrovna nemá dvakrát radost, že ho přišel jeho obtloustlý syn navštívit, takže netrvá dlouho než se na sebe pěkně naserou a Escobar se vydává vstříc dobrodružství zpátky do Medellína. Narcos samozřejmě na nějakou věrnost kálí z vysoka, takže když začne bejt Judy nebezpečná, šup s ní do letadla. Hodnocení: 8/10 ()

Loki_Six 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"I read in a book somewhere about a rich guy goes broke. When he's asked how it happened, how he had lost everything, he answered: "Slowly at first. And then... all at once." For Pablo Escobar, "all at once" had finally come. His empire in shambles, his army all dead or in jail, Escobar did the one thing he could still do: a disappearing act." ()

Galéria (10)

Zaujímavosti (1)

  • Pri leteckom zábere mesta vidno moderné vozidlá z 21. storočia. (WalterIK7)

Reklama

Reklama