Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pablo uzavírá dohodu s vládou a lov na něj je zdánlivě u konce, ale Murphy a Peña – společně s kartelem Cali – mají jiné plány. (Netflix)

Recenzie (19)

antolikopoli 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Pablito si užíva prechodné bydlisko v plnej paráde. Oslavuje, športuje a rieši byznys jak len vie. Ďalšia úplne luxusná časť ktorej len ťažko niečo vytknúť. Teším sa na vyvrcholenie série a uznávam že nemám ani šajnu čo sa môže diať, očakávam grandiózny zvrat ktorý naštartuje na nasledujúcu sériu. Mega rád dávam 9/10. ()

Frajer42 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak takové "vězeníčko" bych si také klidně nechal líbit. Rekreační pobyt v kokainovém stylu. Opět další našlapaný díl. Můžeme sledovat Pablovu rostoucí podezíravost a nedůvěru vůči vlastním lidem. Opět si tou závěrečnou taškařicí malinko přiložil pod vlastní kotel. Nicméně, je to človíček, o kterém se dá napsat, že disponuje nesmírně vyvinutým selským rozumem. Agent Murphy se nám také krásně rozjel, takže nebylo možné od posledních 4 dílu odklonit zrak. ()

Reklama

JohnMiller 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

No teda.... Tak sa Pablo Escobar nakoniec presunul do ním navrhnutej väznice. To, že ide o zámok zo všetkým čo si len môžete predstaviť je vec druhá. Futbaloví štadión, kasíno, každodenný prídel prostitútok, no raj na zemi. Avšak ide stále o miesto z ktorého sa nemôže pohnúť, tak mu z toho po čase začne hrabať a paranoicky neveriť pomaličky ani vlastným ľuďom. Miesto mieru stále zvyšuje daň narkobarónom a už ich to prestáva baviť avšak tým, že k nemu nemajú dosah nemôžu spraviť nič. Vyšetrovatelia sa neustále snažia nájsť nejakú dieru v jeho systéme ale Escobar je chytrý. Majú podozrenie, že drogy preváža tunelom. A dokonca nekomunikuje telekomunikačnými zariadeniami, ani rádiom ani telefónom a dokonca ani morseovkou. Iba jednoduchými poštovým holubmi. ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Pablito vo svojom luxusnom väzení podlieha vnútorným paranojam a tak po jednom skrate prichádza o svoje spojky vo vonkajšom svete. Polícia je mu na stope a snaží sa z toho vyťažiť maximum. Prevedenie: Brutálny pohľad do duše drogového baróna zahnaného do kúta. Nevysvetliteľné skratové reakcie, ktoré ho privedú až na pokraj sebadeštrukcie. Ale stále to vyzerá, že má nadhľad a všetko pod kontrolou aj napriek tomu, že sa mu jeho La catedral rúca ako domček z kariet. 96% ()

Wiikii 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

La Catedral nebo chceteli Pablova pevnost nazývající se vězení. Escobar zde měl vše, jen jedno mu tam chybělo, opravdová svoboda, tu neměl a tím i neměl stoprocentně vše ve svých rukou, díky tomu se začal stávat paranoidním a doplatili na to jeho loajální lidé Moncado a Gaelano, vše tak dostává nové obrátky a Pablo se zas veze směrem do záhuby. + agentu Stevu Murphymu to také začíná lézt na mozek. Jo a rozloučili jsme se se skupinou BdB a tak i Cariilem.... ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (2)

  • Při nálezu peněz zakopaných na poli je vidět traktor československé výroby Zetor 6711. (bachta)
  • Na začátku epizody se Steve (Boyd Holbrook) dostane do hádky s místním taxikářem. Ulice je plná aut, doslova stojí v koloně. Po incidentu však Steve bez problému vycouvá, jakoby za ním žádná auta nebyla. (Illithune)

Reklama

Reklama