Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Peña a Carrillo jsou Gachovi v patách, zatímco se Murphy snaží ochránit politika Gaviriu podporujícího vydávání osob před Pablovým vrahem. (Netflix)

Recenzie (24)

johnsnow 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Seriál si udržiava svoju kvalitu. Nie jak vikingovia ktorých pozerám paralelne a dych im už dochádza. Pablo sa snaží dostať Gaviru skrz španielskeho bombmajstra ale nevydá. Na druhú stranu Gacha síce pri prvom útoku zdrhne ale pri druhom ho dojebú a tento úspech Pabla iste naserie. Hej a jeho bratranec kurviaci sa so sestrou ochovou ešte tiež zamieša vzťahmi kartelu. ()

Wiikii 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

---OBSAHUJE SPOILERY--- Zajímalo by mě, na kolik je pravdivé to s Jaimem, klukem s jiskrou v oku a najivitou v hlavě udělal co si Pablo přál, jakož i důvěra a spolupráce Gaviria k DEA. A samozřejmě reálnost postav Suaréze či Elframa "Španěla" Gonzalese ... Leč jako seriálový přívěh to mělo opět šťávu a to hlavně díky akčnímu konci kde policie dostala Gachu. ()

Reklama

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Peňa a Murphy sa musia rozdeliť. Zatiaľ čo Peňa asistuje Carrilovi dolapiť Gacha. Murphy musí za každú cenu zabrániť Pablovi aby zabil Gaviriu. Pablo trocha prestrelil a na vojne medzi políciou a kartelmi to bude mať veľmi veľký vplyv. Prevedenie: Začiatok časti strašná nuda. Ale asi to bolo potrebné na naštartovanie druhej akčnej polhodinky. Gachova derniéra vo veľkom štýle a vďaka bohu, že si Peňa povedal, že toho potkana treba utratiť. Pablovi dochádzajú karty a jeho Sicarios sú banda absurdných imbecilov. Divím sa že im tento ich kartel vydržal tak dlho. 92% ()

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Předpoklady se naplnily. Šestá epizoda byla plná napětí a akce, atmosféra byla naprosto strhující a děly se mnohé ukrutnosti. Američani mě prostě nezklamou, jejich sled priorit nemá chybu:-) Zklamalo mě, že tak brzy skončil můj oblíbenec Luis Guzmán, ale na druhou stranu se alespoň ukázalo, že byl Gacha hlava otevřená. ()

JohnMiller 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Minuli sa mu náboje, môžeme ho dostať živého.... Je to na tebe........... Daj mu olovo. Óóó, tak zatiaľ najlepšia časť. Tuto už záporáci konečne dostávajú riadny náklad. Dokonca sa podarí eliminovať jedného z najvyšších nedotknuteľných narkobarónov. O jeho likvidáciu sa postarala moja najobľúbenejšia postava bývalí náčelník Carrilla s jeho špeciálnym komandom. Ale Escobar takisto nezaspal na vavrínoch. Objednal si na likvidáciu prezidentského kandidáta špecialistu na bomby a člena teroristickej organizácie ETA aby mu zostrojil jednu nenápadnú hračku. Najviac sa mi na tomto seriáli páči to, že ide o viac-menej vyobrazenie skutočných udalostí. Žiť v Kolumbii v tom čase musela byť hrôza. ()

Galéria (19)

Reklama

Reklama