Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pablovy extrémní metody vedou narkobarony až na pokraj války s plukovníkem Carrillem a vládou. Peña se snaží ochránit svědkyni Elisu. (Netflix)

Recenzie (22)

JohnMiller 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ticho pred búrkou z menšími prietržami mračien. Výstižná metafora tejto časti. Absurdná situácia v Kolumbii naberá nevydané obrátky. Pomaly ale isto už Escobar prichádza na to, že v Kolumbii existujú aj nepodplatiteľný občania. A sú to práve tí, ktorých podplatiť potrebuje najviac. Odklon od deja Amerických vyšetrovateľov som bral ako pozitívny aspekt. Je to dobré obmieňať. Dej sa krútil hlavne okolo náčelníka polície Carrilla ktorý patrí tiež medzi tých nepodplatiteľných a ide po krku Escobara akoby to bol iba jeho jediný životný cieľ. Keďže však medzi jeho ľuďmi sú aj taký, ktorých si Escobar kúpil, ide zväčša iba na vlastnú päsť, nikomu sa nedá dôverovať. Koniec tejto epizódy bol neskutočne vyhypovaný. Po pokuse o vraždu Carrillo ušiel a osobne zavolal Escobarovi, že si ho nájde a zabije ho, Escobar prijal túto výzvu a sľúbil mu to isté. Po telefonáte bol očividne nasraný. To, čo sa bude diať nabudúce, bude určite zaujímavé. ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Narko-baróni sú vo vyhnanstve v exile na Paname. Pablo sa ale nevzdá svojho domova bez boja a vystrojí ďalší atentát na budúcu hlavu štátu. Dostáva tak všetkých do vojny proti plukovníkovi Carrilovi. Peňa sa snaží pomôcť komunistickej informátorke. Teraz budú musieť bojovať aj proti vlastným úradom. Prevedenie: Celkom nudná časť. Všetko sa točí okolo moralizácie a správania barónov, byrokracie na protidrogovom a politickej situácie vtedajšej Kolumbie. Tomu zodpovedá aj hodnotenie odo mňa. 62% ()

Frajer42 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Copak k tomuto dílu přiblinknout?! Na můj vkus byl hrozně roztahaný a ukecaný. Vypadal jako takový předskokan k případné následné pecce, která každého zaručeně rozdupe. Stále rozhodně solidní zábava, která kvalitou ovšem malinko vybočuje z velmi vysoko nastavené laťky. Všechny světové strany zde zbrojí na pořádnou válku. Nezbývá než doufat, že nějaká ta válka skutečně přijde. ()

pichta 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Sa mi páči ako Pedro Pascal ziskava informácie. Starý kandidát bol kruto zabitý a z toho činu povstal nový kandidát. Escobar dalej hra tu svoju hru, hlava - nehlava. Policia ma vela polien pod nohami. Mafia sa organizuje, vyjednavanie začalo. Escobar urobil krok dopredu s detmi - rozdal zbrane. Zohnat stopu je ťažké. ()

Galéria (19)

Reklama

Reklama