Reklama

Reklama

Ultrafialoví

(seriál)
  • Česko Ultraviolet (festivalový názov) (viac)
Trailer
Poľsko, (2017–2019), 16 h 11 min (Minutáž: 42–47 min)

Tvorcovia:

Wendy West

Predloha:

Deborah Halber (kniha)

Hrajú:

Marta Nieradkiewicz, Karolina Chapko, Paulina Chapko, Magdalena Czerwińska, Sebastian Fabijański, Marek Kalita, Agata Kulesza, Bartłomiej Topa (viac)
(ďalšie profesie)

Série(2) / Epizódy(22)

Obsahy(1)

Ultraviolet je název amatérské detektivní skupiny, jež pracuje na případech, které byly policií odloženy jako nevyřešené. Její členové používají online nástroje a weby, aby se vydali po stopách zločinu... Děj sleduje život třicetileté Oly Serafinové (Marta Nieradkiewicz), která je okolnostmi přinucena opustit manžela i Londýn a vrátit se do svého rodného města Lodž. Jednou v noci se stane svědkem dramatické situace, která vypadá jako sebevražda, ale je velmi podezřelá. Policie se zdá být k případu lhostejná. Zoufalá Ola hledá pomoc na internetu. Tam najde skupinu amatérských detektivů, kteří se zabývají kriminálními případy, které není policie schopná vyřešit. (AXN)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (3)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Slabšiu kriminálku som ešte nevidel. Bez napätia, bez prekvapka, proste štýl ako Komisár Rex, ale bez psa a hlavne o dvadsať rokov mladšie. Vyzerá to ako detektívka 90-tych rokov. ()

Reklama

Galéria (806)

Zaujímavosti (1)

  • Seriál sa natáčal v Lodži (Poľsko). (Arsenal83)

Reklama

Reklama