Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Julie (Jessica Rotheová)  je typické kalifornské dievča z vyššej strednej triedy, ktoré dospieva v 80. rokoch 20. storočia. Voľný čas trávi nakupovaním v obchodnom centre a prípravami na ples so svojimi najlepšími kamarátkami. Tento nudný a konvenčný život však trvá len do chvíle, keď sa bezhlavo zamiluje do Randyho, rebelujúceho rockera zo Sunset Stripu, ktorý sa vymyká všetkému, čo Julie a jej okolie poznajú. Priatelia aj rodina sa ju snažia od vzťahu s Randym odradiť, ale Julie sa túži vymaniť zo svojho bezpečného sveta, nasledovať hlas svojho srdca a splniť si svoje najodvážnejšie sny. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (15)

Ondak 

všetky recenzie používateľa

Tento film opravdu není můj šálek čaje. Bohužel se jedná o milionkrát omleté téma, kdy bohatá dívka chce chudého a vše se pokazí. Snad by už i nějakou inovaci mohli autoři vymyslet. Zpracování dobré a písničky průměrné. Celkově se jedná film pro romantické povahy, které se v takovém příběhu vyžívají, jinak velká nuda. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

"Valley Girl" sa ukázalo ako celkom fajná komédia plná muziky. Neviem či sa to stane novou klasikou, ale musím povedať, že ma to celkom príjemne pobavilo. Plus je zaujímavé vidieť, že sa tu dokopy ocitli Peyton List a Logan Paul. A ani sa tu nestretli. Tí, ktorí vedia na čo narážam pochopia, a ostatným to vysvetľovať nemusím. Okey, čo na filme funguje? Hudobné čísla sú podľa mňa spracované celkom dobre. Majú v sebe energiu a ako covery známych skladieb fungujú celkom slušne. Jessica Rothe je celkom dobrá hlavná hrdinka a vie sa usmievať. Nemôžem povedať, že by tu mala vysoko zaujímavú rolu, ale funguje celkom fajn. Páči sa mi jej kamarátka Stacey, ktorá tomu vie pridať pár vtipných a príjemných momentiek a niektoré dialógy ma úprimne pobavili. Takže z komediálneho hľadiska sa nesťažujem. Z pohľadu príbehu je to úplne prevarené. Viete od začiatku kam to pôjde a ako sa to bude vyvíjať a aj ako to celé dopadne. Netreba to zakrývať, taká je proste realita. V jednom momente som uvažoval ako reálne nasvietili záber, lebo som mal pocit, že naši hrdinovia mali azúrové zuby a zvláštny lesk vo svojich očiach. Tam sa niečo očividne úplne nepodarilo, lebo celá scénka pôsobí veľmi zvláštne. A Logan Paul v tomto filme je vysoko neznesiteľný. Myslím si, že tentokrát sa herecky absolútne neukázal a jediné čo dokázal je otrávil ma do morku kostí. Viem, že taká má byť aj jeho postava, ale jeho spôsob to skutočne iba potápa. Ani raz som nechcel, aby sme sa k tejto postave vrátili. Je tu ešte niekoľko postáv, ktoré toho moc pre mňa neurobili, no nemôžem povedať, že film je ako celok zlý. Hlavná dejová línia je síce predvídateľná, no bavilo ma to zdieľať s týmito postavami. A tie hudobné čísla sú podľa mňa funkčné. Ak máte náladu na muzikálovú romantickú komédiu, možno to bude hodné vášho času. Rozhodnite sa sami. Hodnotenie: B- ()

Marze 

všetky recenzie používateľa

Osmdesátkový artefakt, energické rytmy a teenagerská úzkost. Fanoušci původního filmu si užijí neproduktivní změny příběhu a asi jim zrní jejich srdce a to ne v dobrém slova smyslu. Na druhou stranu hloubka vyprávění je větší než se jeví na první pohled. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Súhlas s užívateľom Johnny.ARN. Keď sa točil osemdesiatkový muzikálový film v roku 1983 tak to chápem, ale prečo ho točíme v roku 2020? A prečo s takými amatérmi? Ale inak, ak má byť Jessica Rothe zaujímavá holka z údolí, tak ja ostanem radšej v horách. ()

Vědma 

všetky recenzie používateľa

Může mi někdo vysvětlit proč ve filmu, který sám sebe inzeruje jako muzikál, neumí nikdo pořádně zpívat? Plusem je hlavní představitel, který má oči a charisma jako Filip Tomsa. ()

kocik1 

všetky recenzie používateľa

Docela příjemná teen romantika, která člověka neuvrhne do trapnosti přiblblým scénářem. Tohle je takové celkem milé a protože původní verzi jsem neviděla, přimpomíná mi to ponejvíce Hříšný tanec. ()

Johnny.ARN odpad!

všetky recenzie používateľa

Ano. Osemdesiatkový muzikál s boxeristom Loganom je presne to ... čo nepotrebujete vidieť. Farebné, dementné, vzťahové, sto krát videné a spievané. Načo??? ODPAD! ()

arcticsky 

všetky recenzie používateľa

Jako šedesátník asi nejsem cílová skupina pro toto dílo. Nicméně celkem kvalitní písničky z osmdesátek (byť naivně podané) dovedu ocenit... ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Valley Girl je remeakeom filmu, ktorý vznikol ešte v roku 1983. Bohužiaľ, zatiaľ som nemal možnosť vidieť originál a tak nemám základy pre nejaké porovnanie. Každopádne, ten remeake ma celkom našiel. Príbeh skúseného diváka neprekvapí s nečakanými prvkami alebo odbočkami, ale za to celá koncepcia viac-menej obstojí na nohách. Za to predovšetkým je možné poďakovať za funkčný nostalgický faktor, za citom vybrané pesničky (skutočné hity) a za napodobnenie prostredia a „pocitu“ 80-tych rokov. Choreografia a muzikálové prvky sú na priemernejšej úrovni. Podobne ako herecké výkony, avšak okrem Jessica Rothe sa zviditeľnili hlavne Chloe Benneth a Judy Greer. Druhá hlavná postava Josh Whitehouse paradoxne nie je tak stabilným a pevným bodom, ako Jessica Rothe. Pre Jessica a jej pretty face s tým úsmevom mám stále slabosť – aj tu vypadá skvele, hrá celkom dobre, a je vidieť, že k roli Julie postúpila zodpovedne. „Valley Girl“  neprináša nič nového do sveta moderných muzikálov, no na cca 100 minút vás dokáže odpojiť po ťažšom dni. Ja si myslím, že väčšie ambície nemali ani samotný tvorcovia. Osobné hodnotenie: 74% (***) ()

kluzo 

všetky recenzie používateľa

Nemám rád muzikály, nemám rád naivní, prvoplánové teenegerovské filmy... Tenhle film je přesně to, co moc nemusím. Přesto to nějak fungovalo. Možná proto, že jsem v 80's chodil na diskotéky a všechny ty písničky znám. Pravda, tady jsem obvykle musel chvíli poslouchat než jsem je poznal, protože jsou tady nahrané s úplně jiným aranžmá, ale pořád mi mají co říct. Určitě jsem dal 2* navíc za nostalgii, ale 60% myslím poctivých. ()

wege 

všetky recenzie používateľa

Já jsem takový chudák, všichni jsou ve Varech, jen já jsem na chatě. Bez netu, bez počítače, bez streamovacích služeb a navíc prší. Musel jsem vzít zavděk televizí a dávali tento skvost. Jedna hvězda je za ty předělávky písní, zejména Take On Me stálo za to. Jinak je to blbé až to bolí. ()

Milo384 

všetky recenzie používateľa

Normální zamilovaný muzikál. Bohatá holka má za kluka školního oblíbence a dobrého sportovce. Sama ale poznává, že on není ten pravý. Jednoho dne potká rebela, zakoukají se do sebe. Dívka odkopne sportovce a je s rebelem. Nakonec je rebel moc rebelskej, takže ho také odkopne. No ale vše dobře dopadne . Prostě pro mě průměr, nic nového, písničky průměrné. ()

Reklama

Reklama