Reklama

Reklama

Nesmrteľný Conor McGregor

  • Írsko Conor McGregor: Notorious (viac)

Obsahy(1)

Dokumentárny film nakrúcaný v priebehu štyroch rokov sleduje súkromný život a profesionálnu kariéru írskeho šampióna MMA zápasenia, majstra zmiešaných bojových umení a boxera Conora McGregora od čias, kedy poberal sociálne dávky a býval s priateľkou v malej izbe u svojej mamy v Dubline, až po jeho raketový vzostup na samotný vrchol športovej kariéry, kedy dosahoval najväčšie úspechy, získaval majstrovské opasky a zarábal závratné deväťciferné sumy ako odmeny za svoje víťazstvá. Keď zápasí Conor McGregor, nemôže ísť o malé peniaze, súboje mu vynášajú stovky miliónov dolárov.  Vďaka výnimočnej možnosti filmárov nazrieť do súkromia Conora McGregora, dokument prináša doteraz nepublikované zábery nielen zo zákulisia profesionálneho MMA športu, ale zachytáva aj najvýbušnejšie chvíle prelomových zápasov tejto výnimočnej športovej hviezdy. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (50)

loliti 

všetky recenzie používateľa

Ako fanúšik bratov Diazovcov som k dokumentu pristupovala s určitou nevôlou, musím však skonštatovať, že spracovanie je výborné. Malý zrzek s velkým egom ma síce nikdy neuchvátil, zato dostatočne pobavil.. oproti tomu Nate Diaz a jeho obrovská pokora ma presvedčili, že u muža neexistuje príťažlivejšia vlastnosť ako skromnosť a pokora. Aby som to skrátila - v porovnaní s nagelovanými futbalistami, ktorí si počas pobehovania po ihrisku a hraniu sa s loptou kontrolujú účes, teším sa, že je možnosť fandiť aj ozajstnému športu. Alebo návod pre chlapcov o tom, že k bohatstvu sa dá aj prebojovať. Doslova. ()

celticek 

všetky recenzie používateľa

Jsem fanoušek, takže možná to vidím trochu zkresleně. Každopádně je to velmi dobře sestříhané a vidět třeba Conora na socce bydlet s přítelkyní v podkrovce u rodičů a jeho raketový vzestup je neskutečné. UFC s Whitem ho samozřejmě tlačí do záře reflektorů, protože je to jejich cashcow, ale nikdo nemůže popřít, že si to všechno "Notorious" neodedřel sám se svým týmem, ať už je to trenér, sparingy, přítelkyně, rodiče. Výborný pozitivní a sebevědomý mindset velkohubého Ira, který mě nejvíc baví v okamžicích mimo mainstream - přetržený křížový vaz z 80%, neustálé výměny soupeřů, obrovská vůle, srdce a tvrdá dřina. Conor je velká inspirace, lidé vidí jenom pozlátko, nikdo nevidí to, co pro to musel obětovat. Respekt, moc mu to přeju, ikdyž v poslední době má nějaké blikance. Alou zpátky do oktagonu. ()

Reklama

0verseer 

všetky recenzie používateľa

Love him or hate him, McGregor dokázal zmeniť UFC a vďaka svojim schopnostiam a charizme posunúť tento krvavý šport na väčšie výslnie. Dokument však pôsobí pomerne neucelene. Jeho začiatky ma ako fanúšika UFC, ktorý už má nejaký ten zápas napozeraný, zaujímali najviac, no dokument sa im venuje len veľmi povrchne. Prakticky hneď skáče do obdobia pred titulovým zápasom proti Aldovi, z ktorého sa neskôr stal súboj s Chad Mendesom. Oceňujem početné zábery zo zákulisia a tréningu. Prekvapujúco tvorca opomína jednu z najvýraznejších charakteristík Conora, ktorou je masívny predzápasový trash talk. Aldovi sa týmto spôsobom dokázal dostať do hlavy a je sklamaním, že sa Fitzgerald mnohým štipľavým Conorovým výrokom vyhýbal. Prekvapením je tiež expresne zbúchané zdokumentovanie vyvrcholenia kariéry, teda zisk druhého majstrovského titulu v ľahkej váhe, ktorému bolo venované len veľmi strohé pripomenutie... ()

M1k9 

všetky recenzie používateľa

Především oslavný dokument. Jsou nám naservírovány dobře známá fakta i záběry ze slavných fightů. Bohužel jen to. Dobře se na to kouká aspoň. Druhou stranou mince je, že by nás spíše zajímal jeho současný život, po prvních dvou velkých porážkách. Každopádně pro nezaujaté to je fajn rekapitulace a možnost pochopit, že tyto kontroverzní celebrity a bojové sporty obecně jsou vlastně o něčem jiném a mají hlubší podstatu. 6.5/10 ()

Pavlínka9 

všetky recenzie používateľa

Konečně jsem porozuměla tomu, proč nodí ty obleky a saka...;) Conora znám, ale úplně se o něj nezajímám. Pěkný vhled na zrod člověka, který má určité odhodlání, touhu, nicméně jsem byla i moc ráda z tu porážku a způsob, jak ji přijal...Protože to mě zajímalo vlastně asi nejvíc...Je to určitým způsobem blázen, ale žije život tak, jak chce...sice je dokument už cca 6let starý, ale i tak pro mě byl přínosný...Ta dřina, kterou tam vidíme je neuvěřitelná ()

Galéria (7)

Zaujímavosti (5)

  • 12.11.2016 sa Connor McGregor stal šampiónom dvoch váhových kategórií (Featherweight, Lightweight) a 26.11.2016 bol zbavený titulu Featherweight Championship z dôvodu jeho nečinnosti. Veľa ľudí mu vyčíta práve to, že sa do obhajoby titulu neženie. (Polcas)
  • Zápas Diaz vs. McGregor 2 prelomil rekord v počte predaných televíznych prenosov v histórii UFC, v počte 1 650 000 predaných PPV. (Polcas)
  • Nate Diaz porazil Connora McGregora po tom, čo prijal zápas len 13 dní pred fightom. McGregor mal zápasiť o titul ľahkej váhy s Rafaelom dos Anjosom, ktorí si pri tréningu zlomil nohu.Tím Íra vyzval zápasníkov rôznych váhových kategórií, vrátane Josého Alda, ktorí ponuku o odvetu odmietli s tým, že nemajú dostatok času na prípravu. (Polcas)

Reklama

Reklama