Reklama

Reklama

15:17 Paríž

  • Česko Paříž 15:17 (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

21.augusta 2015 si celý svet v ohromení vydýchol, keď médiá ohlásili zmarený teroristický útok na vlak # 9364 smerujúci do Paríža. Za obdivuhodným hrdinským činom stála trojica mladých Američanov cestujúcich po Európe, ktorí premohli ťažko ozbrojeného Maročana pripraveného zabíjať... (Continental film)

Zaujímavosti (11)

  • Približne osem týždňov po útoku na vlak Thalys bol Spencer Stone bodnutý niekoľkokrát do zadnej časti Jamesom Tranom mimo centrálneho nočného klubu v Sacramente. Stone utrpel poškodenie pľúc, pečene a srdca a musel sa podrobiť núdzovej operácii. V roku 2017 bol Tran uznaný vinným z pokusu o vraždu a odsúdený na 9 rokov za mrežami. (WalterIK7)
  • S 94 minútami ide o doposiaľ najkratší počin, na ktorom sa režijne podieľal Clint Eastwood. Dovtedy ich mal na svedomí dovedna 36. (WalterIK7)
  • Trojicu troch hlavných hrdinov, ktorí zachránili vlak pred teroristom si zahrali priamo tí vojaci, ktorí boli na mieste činu a teda Anthony SadlerAlek Skarlatos a Spencer Stone. Za tento fakt skritizovala režiséra Clinta Eastwooda drvivá väčšina kritických recenzií na agregátore Rottentomatoes. Eastwood odovzdaním hlavných úloh do rúk reálnych hrdinov, a teda amatérskych hercov, vraj podkopáva vlastné úsilie. (jakeer)
  • Celosvětová premiéra proběhla 5. února 2018 v Burbanku (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Natáčelo se na autentických místech v Evropě – Itálii, Belgii, Nizozemsku, Francii a Vatikánu. Scény odehrávající se v USA byly natáčeny na vícero místech v americkém státu Georgia. (ČSFD)

Súvisiace novinky

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (viac)

Reklama

Reklama