Reklama

Reklama

15:17 Paríž

  • Česko Paříž 15:17 (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

21.augusta 2015 si celý svet v ohromení vydýchol, keď médiá ohlásili zmarený teroristický útok na vlak # 9364 smerujúci do Paríža. Za obdivuhodným hrdinským činom stála trojica mladých Američanov cestujúcich po Európe, ktorí premohli ťažko ozbrojeného Maročana pripraveného zabíjať... (Continental film)

Diskusia

qxkamo

qxkamo (hodnotenie, recenzie)

Nápad sfilmovať skutočnú udalosť bol skvelý, ale film totálna nuda.

Rewol

Rewol (hodnotenie, recenzie)

Tak trochu nechápem tie hodnotenia. Evidentne si veľa ľudí neuvedomilo, že čo to bol za film. Bol to skutočný príbeh, ktorý bol zahraný skutočnými ľuďmi, čo ten príbeh len pred pár rokmi zažili. A toto je REALITA. V skutočnosti sa tie životné príbehy neodohrávajú ako vo filmoch s množstvom efektov, strihov a rôznorodej "umeleckej" licencie a naťahovania akcie do nepríčetnosti. Samotná udalosť NAOZAJ takto prebehla a je mi ľúto, ak to pre niekoho znamenalo tak málo "akcie". Eastwood mal jeden veľký problém, ktorý ale zvládol bravúrne. Z niekoľkominútovej akcie spravil celovečerný film. V skutočnosti sa ľudia v takejto situácii snažia čím skôr zdolať protivníka a tým si zachrániť život. To nie je ako "Rocky", že pol filmu cvičí a potom sa nechá pol filmu udierať do hlavy, aby v posledných piatich minútach vyhral zápas. Aj preto sa tí traja vo vlaku snažili čo najskôr útočníka vyradiť, aby hlavne prežili. A Eastwood natočil skvelý "dokument" s čo najvernejším dejom a priblížil nám REALITU tak blízko ako to len bolo možné.

na príspevok reagoval mm13

donobonolomo

donobonolomo (hodnotenie, recenzie)

Rozhodne lepsi film, nez treba The Last jedi. Clint ma cit pro dobry vypraveni pribehu. Silnejsi 3* ale davam 4* kvuli zdejsimu hodnoceni.

stanyko

stanyko (hodnotenie, recenzie)

Dalsia ameroheroicka sracka. Clint bol kedysi fajn, ale z tej americkej propagandy mu to uz riadne kape na karbid.. Natocit film s pribehom, kt. sa zmestil do jedneho odstavca v clanku by nedokazali ani sudruhovia zo sovietskeho zvazu.. lutujem ludi co si za to este aj zaplatia

Lachtaan

Lachtaan (hodnotenie, recenzie)

Dienzenhofer

Tak to je docela šok. Ale jsem rád, že alespoň US premiéra zůstává, takže v době uvedení tohoto snímku u nás už ho seženeme i mimo plátno. Eastwoodovi věřím, ale možná bude stačit vidět tohle dílo doma.

kostak

kostak (hodnotenie, recenzie)

Jeste ze mame ty hrdinny americany, jinak by chudak Clint nemel co tocit.

ClintEastwood

ClintEastwood (hodnotenie, recenzie)

Po dvou válečných filmech, kde se bojuje o Iwo Jimu, Výměně, Neporaženém, J. Edgarovi, Jersey Boys, Americkém sniperovi a Sullym - další Eastwoodův film podle skutečné události. Už teď se moc těším. Do toho, Clinte!

Lachtaan

Lachtaan (hodnotenie, recenzie)

Jsem skutečně zvědavý, jak se Clintovi povede filmově ztvárnit jednu z nejfrekventovanějších hrůz dneška. Nedávám tomu naděje na komerční nebo oscarový úspěch, jako velký fanoušek a budoucí student cestovního ruchu v to ale vkládám naděje jako v další výborně natočené drama na základě strašlivých skutečných událostí novodobých dějin.

na príspevok reagoval Predkozka

Súvisiace novinky

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (viac)

Reklama

Reklama