Reklama

Reklama

VOD (1)

Cestou do kostola v hmlistej horskej dedinke Avechot sa bez stopy stratí 16-ročná Anna Lou (Ekaterina Buscemi), dcéra silne veriaceho manželského páru. Na pomoc pri vyšetrovaní je povolaný kontroverzný komisár Vogel (Toni Servillo), ktorého neortodoxné metódy zahŕňajú aj vírenie verejnej mienky pomocou médií. V rozpútanej mediálnej búrke dedinčania a členovia náboženskej komunity so znepokojením zisťujú, že nikto nie je mimo podozrenia a všetky ich tajomstvá postupne preniknú na verejnosť. Je znepokojujúce zmiznutie Anny Lou len dielom pubertálneho vzdoru, alebo sa v inak pokojnej dedine skrýva vlk v ovčom rúchu? (TV Markíza)

(viac)

Videá (8)

Trailer 3

Recenzie (73)

Chrustyn 

všetky recenzie používateľa

Velice táhlý thriller, který nehraje úplně podle pravidel. Vyšetřující policista je docela hajzl, tempo a i žánr se v půlce mění a přestože se snaží o twisty, neumí je správně vygradovat a šokující tečku jsem očekával někdy po 5 minutách, vzhledem k obsazení. Není to špatné ale od thrillerové detektivky očekávám něco jiného. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Supernudná ultradebilná detektívka, ktorá sa to nudné tempo na konci snaží vykompenzovať toľkými šokujúcimi pointami, že sa to pomaly ani nedá spočítať. Naviac tá finálna, ma napadla niekedy v polovici, keď som si hovoril, načo asi inak by sa môj obľúbenec obťažoval účasťou v tejto tragédii. Ale aspoň ho po dlhšej dobe daboval Miloš Vávra. Toto sa holt nepodarilo. 3/10. ()

Reklama

angel74 

všetky recenzie používateľa

„Nejhloupější ďáblův hřích je ješitnost. Ale k čemu nám je být ďáblem, když se to nikdo nesmí dozvědět.” - Jen tak na okraj bych chtěla říct, že úvodní citát z filmu postrádá tu správnou údernost, pokud se zmíní pouze jeho první věta, jak to udělala Česká televize v obsahu... A přesně v duchu úvodní citované myšlenky plyne celý příběh opředený tajemnem, přičemž hlavní postavy ve skvělém podání Toniho Servilla, Alessia Boniho a Jeana Reno se chovají přinejmenším podivně, což výrazně přispívá k temné a mysteriózní atmosféře, která veškerý děj provází. Pozornost si určitě zaslouží i doprovodná hudba. (75%) ()

SAINTS 

všetky recenzie používateľa

Toni Servillo opäť podáva nezabudnuteľný výkon v tomto talianskom kriminálnom filme. Toto nie je typický hollywoodsky kriminálny film nesúci všetky klišé žánru, ale precízna štúdia postav a spoločenský komentár o vzájomnom vzťahu medzi súdnym systémom a masmédiami. Film vyžaduje od diváka plnú pozornosť a odmenou je brilantné finále. Lacike je svojou "recenziou" úplne mimo. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Pozoruhodné thrillery s mystickým nábojom mám veru veľmi rád. Musím uznať, že atmosféra tohto filmu bola výborná, ale zároveň sa nemôžem zbaviť pocitu, že to bolo napokon predsa len kus prepálené. Toto je presne ten typ filmov, kde o celkovom dojme rozhoduje najmä záver. A tak som úpenlivo čakal na rozuzlenie tejto nesmierne zamotanej zápletky, no ten záver mi prišiel fakt ťažkopádny. Proste tam nebol ten potrebný WAW efekt, aký by bol pre celú túto hru na mačku a myš na konci viac ako žiaduci. Čo však považujem za väčší problém, tak určite postavu a správanie detektíva - to mi prišlo až prehnane pofidérne (navyše, nechápem prečo by mal vôbec vyšetrovať nejaký prípad detektív, kvôli ktorému súdili nevinného???). Dosť nelogika, či? ()

Galéria (28)

Reklama

Reklama