Reklama

Reklama

Veľké želanie

  • Česko Velké přání (viac)
Trailer 3

Obsahy(1)

V malom mexickom mestečku Santa Clara, kde sa duchovia vracajú raz ročne na Deň mŕtvych, žije šestnásťročná Salma, ktorá nikdy nepoznala svojich rodičov. Keď sa na nich pýta, dostáva stále tú istú odpoveď – že ju jej rodičia opustili. Salma ,ktorá tomu nechce uveriť sa rozhodne nájsť odpoveď. Do rúk sa jej dostane zvláštna kniha plná príbehov a kúziel. Vďaka knihe sa Salma rozhodne podniknúť dobrodružnú cestu, ktorá odhalí tajomstvo jej rodiny. (Magic Box)

(viac)

Videá (16)

Trailer 3

Recenzie (12)

majo25 

všetky recenzie používateľa

Typicky mexická téma - záhrobie, kostlivci a vyvolávanie mŕtvych - je fajn, aj keď mierne šialená. 3D animácia tiež ujde, síce nepôsobí extra sympaticky, ale je dostatočne premakaná. Hlavná hrdinka má na rozdiel od amerických či európskych animákov výrazné ženské krivky a vrtí zadkom, neviem, či práve toto je určené pre deti, ale dospeláci si asi sťažovať nebudú. Jediný výrazne nepodarený prvok je iba humor, ktorý vôbec neboduje a je pôsobí občas až trápne. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Celkom solídny a jednoduchý animák z Mexika, ktorý je založený na bohatej tradícii uctievaní mŕtvych. Pekné a farebné, dej však miestami až príliš zjednodušený – neboli využité všetky potenciály danej koncepcii (hlavne vo svete duchov). Ďalej postrácam dominantnejšie postavy (dvojica bratov nie je zlá, ale neustále šaškovanie jedného z nich zbytočne kazí väčšinu scén). Celkovo „Veľké želanie“ dobre zapadá do koncepcie dušičiek (prípadne Halloween) a so svojim spôsobom sa snaží pripomenúť dôležitosť týchto dní – aby sme (aspoň) v tomto období nezabudli myslieť na tých, ktorý už nie medzi nami. Osobné hodnotenie: 73% (***) ()

Reklama

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

Nejprve zajímavosti tenhle animák vznikl už v roce 2004 , ale tvůrci neměly dostatek rozpočtu tak to odkládaly. V roce 2007 si Pixar registroval Coco , který v roce 2017 vznikl a tím pádem nemohlo vzniknout tohle jelikož by to konkurence zničila a proto tento animák vznikl až nyní. Jinak k ději začátek je v podstatě jako Kniha Života a Coco holka se chce potkat se svými mrtvými rodiči , které nepoznala nějakým způsobem se dostane do země mrtvých tam se to zvrtne. Od půlky je zásadní problém v tom , že je to moc Op animák holka zde kouzlí na počkání i bez knihy, létají zde jakési ztracené duše pak zde létá vlak, řeší se zde zbavení moci smrtky a už se tam řeší moc věcí naráz. Problém je i v sympatických postavách kromě té holky zde nikdo není což je škoda . 60 procent ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Tento animák je akousi veľmi nevydarenou napodobeninou slávnej rozprávky Coco, ktorému to samozrejme nesiaha ani po členky. Strašný vizuál, nudná dejová linka, slabé hudobné prevedenie a ani tie postavičky neboli nejaké zaujímavé. Akože dosť som sa nudil, a to mám celkom rád tieto novodobé animáky. Bolo tu značne cítiť nižší rozpočet. 35 % ()

Galéria (40)

Reklama

Reklama