Reklama

Reklama

Eva Braunová

(seriál)
  • Česko Eva Braunová: Život a smrt s vůdcem (viac)
Nemecko, 2016, 2x45 min

Réžia:

Michael Kloft

Hrajú:

Eva Braun (a.z.), Adolf Hitler (a.z.)

Obsahy(1)

Teprve po své smrti se Eva Braunová dostala do povědomí německé veřejnosti. Spolu s Adolfem Hitlerem spáchala 30. dubna 1945 sebevraždu v bunkru pod Říšským kancléřstvím v Berlíně. Den před tím se diktátor se svou dlouholetou milenkou Braunovou oženil. Tento první životopis autorky Heike Görtmakerové založený na faktech hodlá pozměnit image blonďaté a apolitické naivky po boku velkého vůdce. Podle ní se za přehnaným štěstím Braunové skrývala žena, která byla nesmírně rozhodná a usilovala tvrdošíjně o dosažení svých cílů až do samého konce, kdy si sáhla na život. (Viasat)

(viac)

Recenzie (5)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

"Eva Braunová bola mladá, atraktívna blondýna." No videl som asi stovky jej fotografií, ale žiadnu atraktivitu som tam veru nevidel. Hnusná, neduživá, pobledlá Germánka, čo sa fyzicky akurát tak hodila k fúzatému netvorovi. Štúdie z minulého roku naznačujú, že pravdepodobne nemali medzi sebou nikdy pohlavný styk, čo by bola celkovo aj ťažká predstava, že by sa na to Hitler dal so svojím jedným, hompáľajúcim sa vajcom. Ale Eve Braunovej vďačíme za jej fotografickú vášeň. Niektoré zábery, ktoré sa vyskytnú v tomto dokumente, by sme inak nikdy nevideli. ()

solisoli 

všetky recenzie používateľa

Zaujímavý dokument o Eve Braunovej, milenke a nakoniec manželke Hitlera. Amerika sa ku jej osobnosti vyjadrila vyhraneným postrehom, čo ale Nemecko odmietlo. Aj keď životopisec Heike Gortemaker oslovovala Hitlera tým pravým menom, ako monštrum, príšera, obluda , diabol, vykreslenie Hitlera v tomto dokumente vyznieva úplne inak. Že Braunová a Bravnovci nevedeli o ničom čo fašisti páchali, je priam choré. Skoro až ospevovanie jeho veľkosti môže spochybňovať názor Nemcov voči jeho osobnosti a koniec koncov aj jeho konaniu. Vidieť tak do skutočnej duše mnohých Nemcov o Hitlerovi , by mohlo byť veľkým prekvapením. ()

Reklama

Marze 

všetky recenzie používateľa

Satanova nevěsta se k Hitlerovi hodila. Vyžadoval oddanost , důvěru, loajalitu a zálibu v poslechu opery. Dokument má bohatý filmový archiv. V druhém dílu se dozvíte, že Hitler Braunové říkal chudinka a pitomeček. Své sestře řekla , že pokud by ji vůdce poslal do koncentračního tábora, nic by neudělala pro její záchranu. Byla arogantní, tyranská, netaktní. Protože se začala stýkat s celebritami krutá. ()

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Veľmi pútavý a pôsobivý dokument. Obsahuje pomerne veľa nových fotiek a záberov, ktoré svet ešte nevidel. Prehľadne opisuje Evin život, jej vzťah s Adolfom a ostatnými členmi. 5 z 5 ()

Galéria (3)

Reklama

Reklama