Reklama

Reklama

Neuveriteľný príbeh o obrovskej hruške

  • Česko Neuvěřitelný příběh o obrovské hrušce (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

V Slnečnom mestečku plynie pokojný život, až do tej chvíle, keď mačka Mica a sloník Sebastian nenájdu v prístave správu vo fľaši. Fľaša je od strateného starostu, ktorý v nej píše, že sa nachádza na tajomnom ostrove a urobil veľký objav. Mica a Sebastian musia podniknúť veľkú výpravu, aby ho zachránili a priviedli domov, a počas tejto cesty nájdu niečo, čo prinesie ich mestečku veľkú radosť – obrovskú hrušku. (Film Europe)

(viac)

Videá (4)

Trailer 1

Recenzie (7)

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Nehovorím, že to nemá fantáziu. Spíš výsledok ako celok ma znepokojuje. Takmer bez dobrých a zábavných scén. Neviem, že či by som to spustil pre moje decko. Osobné hodnotenie: 51% (*) ()

Reklama

honajz2 

všetky recenzie používateľa

Jako jo, je znát, že to cílí na ty úplně nejmenší a pro starší v tom není lautr nic, ale i takový typ animáků se dá dělat příjemně a zajímavě. Třeba taková Příšerka Molly to splňuje dost dobře - je vyloženě pro ty nejmenší, ale má to jasně daný příběh, dostatečnou logiku svého světa, sympatické postavy s nějakým charakterem, příjemně se na to dívá... Obrovská hruška to ale silně nezvládá. Rozjíždí příběh, kde se vše děje naprosto nahodile (a na nějakou velkou fantazii se zde fakt odvolat nedá, když skoro všechny zdejší nápady jsou kopírkou z jiných pohádek), představuje svět bez jakékoli vnitřní logiky (tady zas může někdo namítat, že u pohádky pro nejmenší není vůbec potřeba - jenže v nějaké dost omezené míře jo, myslete si co chcete), postavy jsou otravné, nic vtipného v tom taky není a hlavně je to neskutečná mdlá nuda. A mám pocit, že to muselo nudit i většinu děcek v kině, protože tohle je prostě dost nepovedené. I v rámci svého žánru. Hvězdičku (a nakonec nedám ani lepší) dávám jen za to, že to nakonec aspoň něco jako poučení přineslo a to navíc docela neokoukané. Ale jinak už asi nemám co hodnotit kladně. 1* ()

vrch07256732 

všetky recenzie používateľa

Toto nie je môj štýl animákov - možno som už nakazený animákmi USA, ale tomuto som nevedel prísť na chuť ani keď to bolo o hruške - nemám rád hrušky. Na môj vkus miestami veľmi abstraktné až surrealisitcké - svojim deťom to asi púšťať nebudem. Holt Dáni majú asi iný štýl. V tejto súvislosti začínam aj trocha chápať prečo sa hovorí Opitý ako Dán. ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Mám rád animáky, pri ktorých sa človek aj zabaví, po prípade si vychutná slušné animácie a nenudí sa. Tu neplatilo nič z toho, ale asi aj preto, že tento animák bol robený dosť pre tých najmenších divákov. Je to tomu aj prispôsobené, ale pokiaľ to nepozeráte s deťmi, tak vás to určite nezaujme. Pokiaľ ale áno, smelo do toho, máte na hodinku a pol pokoj :) 40 % ()

Galéria (31)

Reklama

Reklama