Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Můžou Adam, Crowley a Aziraphale společně bojovat proti mocnostem nebe a pekla a zabránit apokalypse? A jaký osud na ně čeká, pokud ano? Příběh dosahuje svého konce a může to být také konec světa. (Prime Video)

Recenzie (4)

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

No, jiné hodnocení ode mě přece nikdo nemohl čekat, že jo? Uznávám, že klíčová konfrontace na letecké základně byla poněkud chabým počinem, ale ani ta mi nedokázala pokazit výsledný dojem ze závěrečného dílu. Naopak, jsem rád, že ve finále nedošlo k žádnému kiksu. ()

Illy 

všetky recenzie používateľa

Tohle je veliká seriálová pohoda ze které Terry Pratchett úplně čiší. Knihu jsem četl 2x a tady jsem spokojený. ()

Reklama

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Možno prvá polovica epizóda, kedy sa naše postavy dostali do konfrontácie s konečnou podobou apokalypsy, bola mierne odfláknutá. Tiež sa do toho musel vložiť i sám Satan, ktorému prpožičal hlas excelentný Benedict Cumberbatch. Žiaľ, Benedict s nami dlho nepobudol a za tú krátku dobu prehodil naozaj iba zopár slov. Ale od momentu, kedy sa predišlo apokalypsy, jedná skvelá scéna striedala ďalšiu. Zase sme si mohli naplno vychutnať skutočnú esenciu, ktorá srší s priateľstva a spoluprácu medzi Aziraphaleom a Crowleym. Tá ich vzájomná výmena nemala chybu, a keď došlo na to finálne rozuzlenie, tak som sa vážne pobavil. Tu nie je žiadnych pochýb, že Tennant a Sheen to skrátka tiahnu a som rád za to, že koniec bol vyhradený hlavne týmto dvom. Na záver krásne pokecali a spoločne povečerali. ()

Galéria (6)

Reklama

Reklama