Reklama

Reklama

VOD (1)

Neďaleká budúcnosť. Svet, ako ho poznáme, už neexistuje. Mladý Todd Hewitt (Tom Holland) vyrastá na kolonizovanej planéte Nový svet, kde vládne desivá realita - ženy vymreli a boli zlikvidované energiou nekonečného prúdu myšlienok, slov a zvukov zvaným Hluk. Zatiaľ čo starosta David Prentiss (Mads Mikkelsen) riadi mesto Prentisstown vo vojenskom režime a jeho syn Davy (Nick Jonas) plní otcove rozkazy ako vojak jeho armády, Todd vyrastá v starostlivosti svojich adoptívnych otcov Bena Moora (Demián Bichir) a Cilliana Boyda (Kurt Sutter). Keď však Todd objaví v džungli miesto, kde nie je počuť Hluk, otcovia mu poradia, aby sa dal na útek. Pri návrate z bažín však mladík stretne samotný zdroj šokujúceho ticha – kozmonautku Violu Eadeovú  (Daisy Ridley), ktorá na tejto planéte havarovala s vesmírnou loďou. Je to prvá žena, ktorú v živote vidí, a zdá sa, že práve ona bude kľúčom k zmene súčasného svetového poriadku. Dvojica mladých ľudí nájde útočisko u Hildy (Cynthia Erivová), ktorá je vodkyňou hnutie odporu proti Prentissovmu vojenskému režimu a jeho čoraz väčšej armáde. Stopu vzbúrencov však už zachytil Aaron (David Oyelowo), šialený násilnícky kňaz v Prentissových službách. (TV JOJ)

(viac)

Hrajú

Súvisiace novinky

Kdo převzal roli Grindelwalda?

Kdo převzal roli Grindelwalda?

26.11.2020

Před dvěma týdny jste se zde mohli dočíst, že studio Warner Bros. intenzivně jedná s hercem Madsem Mikkelsenem o jeho možném nahrazení Johnnyho Deppa v roli čaroděje Gellerta Grindelwalda ve třetích… (viac)

Limanův pandemický heist nabírá obsazení

Limanův pandemický heist nabírá obsazení

02.10.2020

Ještě než se Doug Liman vydá spolu s Tomem Cruisem do vesmíru, chystá se režisér natočit pandemicky heist thriller Lockdown. A jeho nízkorozpočtová novinka už dokonce má i obsazení. V hlavní roli si… (viac)

Jaký film chystá Daisy Ridley?

Jaký film chystá Daisy Ridley?

04.05.2020

Máme 4. května, Den Star Wars, takže začneme rovnou novinkou o hvězdě poslední trilogie herečce Daisy Ridley. Ta má po letech strávených zachraňováním galaxie daleko, daleko odsud coby mladičká Rey… (viac)

Sci-fi Chaos Walking čekají přetáčky

Sci-fi Chaos Walking čekají přetáčky

05.05.2019

Studio Lionsgate najalo režiséra hororů Smrt ve tmě a Lesní duch Federica Álvareze, aby dohlédnul na přetáčky chystaného sci-fi blockbusteru Chaos Walking s Tomem Hollandem (Spider-Man: Daleko od… (viac)

Reklama

Reklama