Reklama

Reklama

Super Taxík

  • Slovensko Supertaxík: Rýchlo a veselo! (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Malý žltý Taxík, ktorému pod kapotou bije srdce skutočného pretekára, sníva o titule „Kráľa ciest“ v jeho rodnom meste Gasket City. Počas pretekov však urobí chybu a nešťastne nabúra do slávnej talianskej modelky Belly di Monetti, do ktorej sa na prvý pohľad zamiluje. Lenže Bella patrí do úplne inej kategórie luxusných áut, ktoré sa na takých ako Taxík pozerajú zhora. Navyše má Bella priateľa a zálusk na ňu si robí aj obrovský a nebezpečný kamión Kaiser, vodca neslávne známeho gangu. Keď sa Taxík a jeho najlepší kamarát Putt Putt ocitnú v nebezpečenstve, rýchlo zistia, že zostať verný sám sebe je omnoho ťažšia úloha ako získať slávu či srdce svojej lásky. (Forum Film SK)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (10)

blackrain 

všetky recenzie používateľa

Je to kopírka slavnějších autíček a ani to tenhle animák nezastírá. Jede přesně podle dobře osvědčené šablony. Tohle jsou autíčka pro nejmenší.Bylo to barevné. Pořád se tu něco dělo, jelo se v pěkném tempu, občas pekelném, chvilek na oddech bylo minimálně. Dětská pozornost se přece nedá udržet kecama. Musí se něco hýbat, něco dít. Jinak to nejde. Absolvovala jsem se švagruší a synovcem a nepozoruju na sobě žádnou újmu na zdraví. ()

malylada 

všetky recenzie používateľa

Naprosto přesná kopírka slavnějších autíček. Po všech stránkách se snaží vyzobávat ty nejlepší věci z autíček, ale vše působí jako o dvě třídy horší napodobenina. Pokusy o hlášky, vtípky jsou trapné a můžou zaujmout maximálně ratolesti do první třídy. Naprostá zbytečnost...... 2/10 ()

Reklama

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Už na prvý pohľad poviete, že (minimálne z vizuálnej stránky) je to akýsi nevydarený klón Cars. A v tom sa nebudete nemýliť. Celé je to slabé a pravdepodobne uspokojí len tých najmenších. P.S.: Krátka časť z filmu Star Wars „v móde Cars“ je trošku divná. Osobné hodnotenie: 59% (*) ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Motorová omáčka na malajzijský spôsob. Budeme potrebovať: staré suroviny, veľa trpezlivosti a málo dôvtipu. Postup: Najprv si snímok zapneme, potom precitneme v malom deja vu (budete mať pocit, že ste to už niekde videli), potom prídete na to, že ste to už ozaj videli (v americkej verzii legendárnych Áut) a napokon sa len rozčúlite, že kurnik, aspoň animácie mohli vypiplať. Záverom ako dezert to môžete predčasne vypnúť a ušetriť tak žalúdočné problémy. Inak povedané, nechutná kópia neprinášajúca absolútne nič nové. Jedna hviezda za snahu. 20 % ()

Galéria (22)

Reklama

Reklama