Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kráľ pošle svojich najlepších rytierov na obranu jeho hradu obliehaného drakom. Počas svojej epickej dobrodružnej cesty stretávajú rôzne zákerné sirény, bojovníkov na ceste za pomstou, ale aj nezastaviteľnú armádu nemŕtvych. Otázka znie, prežijú to? (Real Tom Hardy)

Recenzie (2)

kaylin 

všetky recenzie používateľa

I když se snímek „Knights of the Damned“ místy docela snaží, aby opravdu připomínal horor, stejně se nezbavíte dojmu, že to celé je vlastně jenom takové lepší LARPové dobrodružství, které má jednu výhodu – sem tam docela funguje. Ale hororovou atmosféru v něm nehledejte, je to prostě fantasy, a to se vším všudy, tedy i s těmi draky, i když jsou vizuálně nehezky provedení. ()

beso74 

všetky recenzie používateľa

Táto britská fantasy sa snaží skĺbiť dokopy draky a zombíkov, a to som ešte nevidel. A ako som na to prišiel, ani mi to príliš nechýbalo. Aj keď podľa rozpočtu, nie je tento film tým najchudobnejším, čo sa o drakoch natočilo, výsledok je katastrofa. Drak je úbohý, zombíkov mal lepších už Romero v roku 1968, scenár asi neexistoval. A tak sa postavy potulujú, kecajú o ničom a neustále omieľajú o tom, že tu ide o nejak silné čary. Keď príde na nejaký súboj, ten je spomaľovaný a zrýchľovaný, podľa toho, čo bolo treba zakryť. Korunou všetkého je záver, ktorý nič nerieši a trúfalo propaguje pokračovanie. Sorry, toto tu určite nie je jednotka od Pána prsteňov. ()

Reklama

Galéria (3)

Reklama

Reklama