Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čerství rodičia Molly (Ashley Bell) a Brad (Dean Geyer) sa usilujú prispôsobiť svoj život ich malému bábätku. Molly si ťažko zvyká na jej novú úlohu matky v domácnosti. Keď Brad odíde pracovne na niekoľko dní mimo domu, Molly sa pod stresom rúca celý svet. Pripojí sa preto k webovej stránke, ktorá podporuje mladé mamičky. Tu sa spriatelí s Beth (Sara Rue). Tá sa pre ňu stane dôverníčkou, ktorú tak veľmi potrebuje. Beth jej začne dokonca pomáhať v domácnosti. Čím viac času však trávi Beth s Molly a šesťmesačnou Avou, tým viac je jej správanie zvláštne a podozrivé. Situácia začne Molly prerastať cez hlavu, oporu nenachádza ani u manžela Brada. Čoskoro sa však ukáže skutočný, hrôzostrašný motív Beth, ktorý ohrozuje nielen Molly, ale aj jej malú dcérku. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (4)

Rodriguez 

všetky recenzie používateľa

Teda musel jsem vynaložit hodně úsilí, abych vydržel do konce. Hloupější zápletku s hereckými výkony, aby člověk pohledal. Škoda promarněného času. 15% ()

Tipko 

všetky recenzie používateľa

Zaujímavá dráma. Plynie z toho aj poučenie pre matky, aby si dávali pozor na nové zoznámenia s neznámymi priateľkami, ktoré hovoria že sú matky, ale nimi nie sú, ale chcú sa votrieť do cudzích rodín a zničiť ich. Treba pochváliť aj scénar a réžiu. Akurát sa mohli vyhnúť deju s mesačným okultným kameňom. ()

Reklama

Katcat 

všetky recenzie používateľa

Mě tenhle typ TV filmů docela baví. Je to takový odpočinkový, nenáročný, člověk u toho nemusí vůbec přemýšlet, ale prostě z objektivního hlediska za křečovitost hlavních postav, za jednoduchý děj a debilní jednání všech přítomných prostě nemůžu dát víc než 2*. ()

filipvrbik 

všetky recenzie používateľa

Thriller je vydržet to dokoukat celé, protože první hodina se vleče snad dvě hodiny....ten konec není až tak špatný,ale celkově zbytečný film, i když uznávám, že hustá atmosféra tu někdy je...20% ()

Galéria (8)

Reklama

Reklama