Reklama

Reklama

Filmová legenda Terminátor má za sebou niekoľko nie príliš úspešných pokusov o nadviazanie na prvé dva diely, ktoré sa právom radia medzi najlepšie akčné filmy všetkých čias. Prečo by sa to malo tentoraz podariť? Pretože sa k tejto ságe vracajú dve kľúčové mená s ňou spojené. James Cameron nový film nielen produkoval, ale zároveň viedol celý tím, ktorý pracoval na scenári. Linda Hamilton sa opäť po rokoch stala Sarah Connorovou, ktorú súboje na život a na smrť s dvomi Terminátormi premenili na ultra drsnú hrdinku. Je naučená nikomu neveriť a spoliehať sa len sama na seba. V epickej bitke proti zdanlivo neporaziteľnému nepriateľovi budú Sarah pomáhať Grace (Mackenzie Davis), hybrid človeka  a androida, a starý dobrý Terminátor T-800 (Arnold Schwarzenegger). Aj tak však bude prevaha na strane ich nepriateľa.. (CinemArt SK)

(viac)

Hrajú

Súvisiace novinky

Čeká Hollywood historické spojení dvou studií?

Čeká Hollywood historické spojení dvou studií?

22.12.2023

Americký filmový průmysl v blízké budoucnosti možná čeká spojení obřích firem, které by se zapsalo do historie. V první polovině tohoto týdne totiž v New Yorku proběhla jednání mezi šéfy studií… (viac)

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

03.06.2023

Herečka Rebecca Ferguson (Mission: Impossible – Národ grázlů, Doktor Spánek) se rozhodně nebojí střídat žánry. Vedle akčních blockbusterů si tak střihla i hororového záporáka, nyní vede sci-fi seriál… (viac)

Mission: Impossible 7 a 8 se znovu odkládají

Mission: Impossible 7 a 8 se znovu odkládají

21.01.2022

Skoro to začíná vypadat, že se pokračování ze série Mission: Impossible už nikdy nedočkáme. Po několika odkladech a přerušování produkce z důvodu pandemie totiž přichází další smutná zpráva. Studio… (viac)

Terminátor v kinech narazil

Terminátor v kinech narazil

03.11.2019

Den zúčtování je tady a Terminátorovi k vítězství tentokrát nepomůže ani Sarah Connor. A byť nemám nejmenší tušení, jestli ta věta ve skutečnosti dává smysl, protože tahle značka upřímně nikdy nebyla… (viac)

Reklama

Reklama