Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jarl Varg potřebuje dvě nové ruce, ale zjišťuje, že zpracování kovů v roce 791 má jisté limity. Ostatní otroci se Orma neblaze dotknou. (Netflix)

Recenzie (3)

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Hand job. Jarl Varg povolá najlepších kováčov z okolia aby mu ukovali najlepšie možné protézy. Toho kto zlyhá čaká smrť. Orm je odvrhnutý ešte aj otrokmi a tak ho ľahko zmanipuluje jarl Varg aby mu pomohol dostať sa k mape s cestou na Západ. Hilda v lese potodí, ale Arvidovi a Liv oznámi že jej dieťa uniesli vlci a tvrdí im, že ich zato Ódin potrestá. Orm sa pokúsi zabiť zákonodarcu vďaka jeho alergii na osy. Pobavili scény s kováčmi, najmä zmienka o aktuálnom roku (Invarove protézy z Vikingov), zmienka o vzniku pojmu irónia a uťahovanie si zo vzťahu Orma a Torsteina a o tom, ako ho raz v Nórsku príjmu, ale inak stále priemer a zaostávanie za prvou sériou. ()

muti 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jarl je v druhej sérii už úplne zbytočná postava, ktorá okrem grimás nerobí nič. Nevyužitý potenciál, škoda. Celá linka s odseknutymi rukami nie je ani zaujímavá ani vtipná. Už sa len opakujú rovnaké scény a čaká sa na nejaký vtip, ale ten akosi už neprichádza. ()

Galéria (1)

Reklama

Reklama