Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Arvid a Frøya se v Anglii zmocňují bohaté kořisti, nájezdy Jarla Varga na východ však končí fiaskem. Rufus vede trojici vyvrhelů do Říma – nebo si to aspoň myslí. (Netflix)

Recenzie (4)

muti 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V začiatku druhej série prevláda casual trash talk nad strašnými situáciami ako sú lúpežné výpravy. Pričom chýba humor, ktorý nahrádza len paradoxný rozhovor v extrémnej situácii. Nie každý Viking súhlasí s násilím na plavbach. Možno je načase usporiadať radšej seminár a quality talk. Pomôže moderné poňatie starej doby vyriešiť všetky problémy minulosti alebo sa stretne všetko s nepochopením? Možno, ale druhej sezóne určite nepomáha to kam sa seriál uberá. Je to akoby ste sa na ceste riadili iba slnkom... ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Moji defektni otroci nie su tak komercni ako tvoji.." heh, to mi pripomina kopec veci zo sucasnosti. ;) "I had absolutely no control, its all predetermined....;) a riman dostal na hubu. "I'm lefthanded. Celkom zabava, hoci nie vzdy uplne vypointovana. ()

Reklama

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

West vs East.Zatiaľ čo sa Arvidovi a jeho družine darí drancovať Západ, jarl Varg príchádza z Východu na trh v Nórsku iba s hŕstkou postihnutých otrokov, začo sa jeho mužom dostane poriadneho výsmechu.Orm, Rúfus a Liv i myslia, že putujú do Ríma, avšak v lese ich stretne Sturl kostilam a povie im, že sú iba 3 dni cesty od Norheimu napriek tomu, že putujú už 2 mesiace. Kedže Liv odhadne úmysly Sturla, utečie Arvid hoduje spolu s Milrud a Freyou, keď Sturl Kostilam privedie zajatcov, Orma a Rúfusa, o ktorých osude rozhodne starejší sudca a majú z nich byť doživotný otroci. Škoda trochu slabšieho úvodu, humorných scén bolo pomerne málo. ()

Galéria (1)

Reklama

Reklama