Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Neschopný Orm není pro Jarla Varga žádným soupeřem. Tomu dochází, že si musí udělat všechno sám, ale Arvid s překvapivými spojenci dává dohromady protiútok. (Netflix)

Recenzie (4)

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jarl Varg vyzve Ormeho, aby sa vzdal a priniesol mu mapu, ten to zo zbabelosti spraví, zistí však že Arvid mu mapy vymenil. Preto sa jarl Varg pokúsi verejne znásilniť Arvidovu ženu, aby ho prinútil vzdať sa. Avšak Arvid sa pojí zo starcami, ktorý sa rozhodli miesto rituálnej samovraždy ostať žiť v lese a s ich pomocou napadne jarla Varga, ktorého nakoniec porazia. Jarl Varg tak odchádza z uťatými rukami domov aj so zbytkom svojej družiny, Orm je spolu s Rúfusom zahrabaný po hlavu v zemi a Arvid sa stáva novým jarlom Norheimu. Solídny záver doplnený žiarlivosťou dvoch Arvidových priateliek a útekom jeho bývalej ženy spolu s Rúfusom a Ormom. ()

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Finále mi zlepšilo náladu po předchozí, spíše rozpačité epizodě. V tomto případě jsem se prakticky po celou dobu dobře bavil, Rufus byl dostatečně upozaděn a veřejné zneuctění se ukázalo být nebezpečně dvousečnou zbraní. Závěr tvůrcům opravdu vyšel. ()

Galéria (1)

Reklama

Reklama