Reklama

Reklama

Vo vzťahu

  • Česko Ve vztahu (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Začiatkom horúceho leta v Los Angels sa trojročný vzťah Owena a Hallie blíži ku koncu, ale štafetu preberajú ich priatelia Matt a Willa, ktorí práve prežívajú čerstvý románik a vášnivo si prejavujú ľúbostné city. Keď Owen odmietne Hallin návrh žiť v spoločnej domácnosti, Hallie začne počas fotenia flirtovať nielen s Dexterom, ale aj s asistentkou Lindsay. Ani Matt si nemôže byť istý Willou, ktorá si tajne vymieňa esemesky s Jakobom. Ako budú vyzerať búrlivé ľúbostné vzťahy oboch párov na konci tohto rozmarného leta? (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (6)

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Napriek tomu, že som takmer nekritický fanúšik Emmy Roberts (a aj tu bola skvelá i krásna), videl som príliš veľa indie flákov, aby som to tvorcom zožral. V In a Relationship nie je absolútne nič, čo by ho povyšovalo nad generickú spleť klišé dobového subžánru "pocitovky" o vzťahoch dvadsiatnikov nakrútených handycamom a cez krátke úseky z ich života. Marriage Story for shallow people. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Prečo si pozrieť Emmu Roberts iba v jednom filme za deň, keď ju môžem vidieť v dvoch? Aby som zabil 92 minút svojho času sledovaním tohto filmu. "In A Relationship" je podľa mňa maximálne prázdny film, ktorý akosi nedokáže zanechať reálne žiadny silný dojem. Ideme z jedného bodu do druhého, postavy vedú dialógy, stále sa to komplikuje a výsledok reálne nedospel k ničomu. A nebudem to zastierať, to je jeden z najväčších problémov tohto filmu. Nejde dokopy nikam. Na jednej strane je možno super, že neviem čo sa bude diať... no na druhú stranu by som mal byť predsa len aspoň zvedavý čo sa bude diať. A úprimne poviem, že reálne žiadna zvedavosť z mojej strany v tomto filme nebola. Oba páry ma nejako reálne nezaujímajú a hoci sú tu určité myšlienky, ktoré človeku môžu niečo dať, tak podľa mňa nie sú nejako výrazne vyprofilované, alebo reálne hovoria niečo, čo by sme nevideli spracované niekde inde a bolo by to zaujímavejšie. Herecky je to okey, no myslím si, že všetci reálne majú na to, aby ponúkli viac. Jediný, kto podľa mňa nejakým spôsobom aspoň preráža je Matt. Ale dôvod je ten, že je to postava, s ktorou sa viem aj nejakým spôsobom stotožniť. Scénka, kde ukazuje Wille kartové kúzlo je podľa mňa super a rovnako aj to, že jej robí playlisty a nejako robí maximum aby si získal jej pozornosť je pre mňa fascinujúce. Viem to pochopiť a je to asi najviac zaujímavé na celom filme. Ostatné postavy pre mňa toho moc neprinášajú. Nič, čo by som vyslovene mohol ohodnotiť ako zaujímavé. Mám rád Emmu Roberts, no v tomto filme na mňa pôsobí neskutočne prázdno a zbytočne. A jediný dôvod prečo tu je ten, aby film mal aspoň nejajké meno, ktoré môže promovať. Mohol ju hrať ktokoľvek iný a nebolo by to o moc iné. Celkovo poviem, že nemôžem film doporučiť. Nemá žiadnu reálnu pointu, koniec je absolútne zbytočný a reálne nemám pocit, že by mi film niečo dal. Ostalo len veľké prázdno. Hodnotenie: C- ()

Reklama

cesmine 

všetky recenzie používateľa

Komentář obsahuje lehký spoiler: Za mě je film fakt reálným vyobrazením dnešních vztahů. Dokázala jsem se ztotožnit se všemi hlavními aktéry. Asi jsem si i všemi rolemi (dokonce i za svůj krátký život) stihla projít. Není to zevrubná, všepojímající studie vztahů, ale ten zlomek, co pojímá je dle mého hodně přesný. Nikdo si vlastně není jistý, co chce a jak toho dosáhnout, snaží se s tím vypořádat po svém - lesbickou aférkou, samotářským pitím, zoufalým voláním po pozornosti, nebo psaním si s bývalým, konec zůstává otevřený, jako vždycky, tak to prostě v životě je. Jinak to za snímek, který se odehrává ve třech měsících být ani ve skutečnosti nemůže. Citlivějšího a empatičtějšího diváka zřejmě dost zasáhne, tak jako se to stalo u mě. Cením si dokonce i té depky, co mě přepadla po shlédnutí, protože ji připisuji tvůrcům, jako jejich promyšlený záměr. ()

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Film, kde ide každý s každým, až je z toho chaos, kde šukanie neprestáva a ani výhľady na holé mužské rite, Sam Boyd sa asi kochal s pravačkou zastrčenou hlboko pod opaskom. Nakoniec sa to ustáli v rovine, že Emma Roberts chce najprv Žida, potom ide po černochovi a nakoniec aj tak zakotví u ženy. Normálne mi progresívna slza z pazuchy vytiekla. A to je celé. Ani koniec to nemá. ()

Galéria (2)

Zaujímavosti (2)

  • Film sa natáčal v Los Angeles (Kalifornia, USA). (Arsenal83)

Reklama

Reklama