Reklama

Reklama

Nádejný divadelný herec Tim Conigrave (Ryan Corr) sa na strednej škole zamiluje do hviezdy školského rugby tímu Johna Calea (Craig Stott). Ich ilegálna láska pretrvá počas dlhých pätnástich rokov i napriek nepriazni rodičov, diskriminácii okolia, nevery i nutného odlúčenia. Všetkému, čo im osud hodil do cesty, sa dokázali obaja zamilovaní mladí muži vysmiať. Život ich však jedného dňa zaskočí s problémom, na ktorý zatiaľ žiadna láska, zdá sa, nemá riešenie. (sochoking)

(viac)

Recenzie (8)

petrsv 

všetky recenzie používateľa

Asi jsem čekal víc. Třeba, že se dovím o tom, jak dodělali střední, co dělali pak, jak spolu žili či nežili, atd. Místo toho spíš jen útržky a podstatná část je věnována umírání. Navíc časové skoky nejsou moc vhodné, působí to pak trochu zmatečně. ()

sochoking 

všetky recenzie používateľa

Nemám absolútne problém stiahnuť si a pozrieť film s gay témou, avšak tento je nakrútený tak idiotsky, že by nevydoloval zo mňa žiadnu emociu, ani keby sa jednalo o heteráčsku love story so smutným koncom! ()

Reklama

YumiOkami 

všetky recenzie používateľa

“𝘾𝙞 𝙫𝙚𝙙𝙧𝙚𝙢𝙤 𝙡𝙖𝙨𝙨𝙪, 𝙖𝙣𝙜𝙚𝙡𝙤.” • "Uvidíme se tam nahoře, anděli."✨ nejsmutnejsi film roku 2015. brecela jsem u toho asi snad 3x, jen si na to vzpomenu tak bulim znovu! prvni cast, odehravajici se na stredni skole, je svizna, romanticka a slightly komedialni; druha je poradny drama. zivot se s hrdiny nepare. ➼ jeden z mych nejoblibenejsich filmu - poprve zhlednuto v roce 2016 ✦ ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (2)

Reklama

Reklama