Reklama

Reklama

Barbie in Rock 'n Royals

  • Česko Barbie Rock’n Royals (viac)
všetky plagáty
Trailer 1

Obsahy(1)

Muzikálová rozprávka pracuje s obľúbeným motívom zámeny dvoch úplne odlišných charakterov. Jednou z aktérok kardinálneho nedorozumenia sa stane krehká princezná Courtney (Barbie), ktorá pôvodne mierila na letný prípravný tábor pre dievčatá s modrou krvou, miesto toho sa však ocitla na kempe pre rockerov. Tam nahradila drsnú speváčku Eriku, ktorú vlastná nedochvíľnosť poslala... áno, tušíte správne... medzi princezné. Obe dievčatá majú pochopiteľne od začiatku problémy splynúť s davom, postupne si ale objavovanie nových svetov začnú užívať a skvelo sa pri tom bavia. Táto idylka však trvá  len do chvíle, keď sa na povrch dostane to, čo doposiaľ bolo len pod povrchom- obom táborom hrozí riadená likvidácia. Do čela boja sa postavia práve Courtney a Erika. Aj keď sú obe z iného cesta, nejdú spoločnú silu a reč v hudobnom finále, ktoré nie len im zmení život. (Barracuda Movie)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (9)

PamelaJJK 

všetky recenzie používateľa

Zkouknul jsem to společně s dcerou a bavil jsem se víc než ona. Animace klasická barbínovská, tak nemá cenu se nad tím pozastavovat. Divák znalý předchozích filmů ví, co může čekat a na druhou stranu mi nepřijde tak stupidní a tragická. A písničky znám i mnohem blbější, takže nakonec vlastně milé překvapení... Zřejmě mě to zastihlo ve zvláštním rozpoložení, kdy jsem vzal za vděk čímkoliv, protože v bedně stokrát reprízované pohádky mě už fakt neberou... Ani o ten vánoční čas... A zaujalo mě to i více než Mimoni, které jsme zkoukli před tím. A jelikož těm jsem dal za čtyři hvězdy, tak tady musím jít výš. Samosebou, nesmí se to brát vážně a koukat na to dospělým pohledem. ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Spojenie rozprávkova s rockom a zámena hlavných postáv - po tretí krát "prežutá" tá istá téma ako v predošlých dieloch Barbie série. Mám pocit, že tvorcom už naozaj dochádza dych a musím uznať, že staršie Barbie rozprávky mali šmrnc, čaro a na rozdiel od týchto nových snímkov aj nejakú tú poučnú vsuvku pre cieľové publikum. 40 % ()

Reklama

Renie42 

všetky recenzie používateľa

Příběh se zdál být dobrý, ale byly tam scény, kde to bylo hrůza, ale někdy to pak šlo. Jen ty písně byly hrozné. Někdo se tak strašně snažil to přeložit do češtiny plus nehezké hlasy z toho udělali písně na titul Hvězdné pěchoty. Kdyby je nechali v originálu s titulky, bylo by to lepší viz odkaz na originál v angličtině. ()

Liweixiaojie 

všetky recenzie používateľa

Berúc v ohľad, že som videla skoro všetky Barbie filmy, tak toto bol neskutočný cringe. Na to, že to mal byť film o hudbe, tak až na ich main act boli všetky pesničky absolútne zabudnuteľné. A vtipnosť bola zredukovaná na jediný moment, keď sa jedna z roylas pokúsila rozmlátiť husle na štýl Matta Bellamyho. Kam sa to hrabe na princeznú a švadlenku. 2/10. ()

kaliakra 

všetky recenzie používateľa

Páni (a dámy), tak toto je ten najsilnejší, po všetkých stránkach majstrovsky vyrovnaný bizár, aký nám kiná ponúkli za posledných prinajmenšom desať rokov na veľkom plátne. Čistú kvintesenciu barbínovitosti (v prípade mužských postáv kenovitosti) v príbehu i vizuáli sprevádza primitívna animácia v štýle pohybujúcich sa bábik s mimikou a gestikuláciou zombies. Český dabing je kongeniálny: prispôsobil sa úrovni filmu tak, že sa ani nenamáha synchronizovať zvuk s pohybmi úst. Celé je to tak strašne sladko blbé, až je to skvelé. Ed Wood sa môže schovať! Neverím, že to tvorcovia (vlastne tvorkyne) mysleli vážne - a viacero sofistikovaných vtípkov naznačuje, že to vážne nemysleli. Skutočnosť, že na Slovensku film uvádzajú výlučne len s českým a maďarským dabingom, teda podľa slovenského jazykového zákona nie je vhodný pre deti do 12 rokov, je iba čerešnička na tejto psychotickej torte. Je suis Ken! Svet je sladký! Poďme si zatancovať a zaspievať! ()

Galéria (12)

Reklama

Reklama