Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Násilí se stupňuje a životy lidí jsou v troskách. Kolem Aureliana, Spadina a jejich blízkých se stahuje smyčka. (Netflix)

Recenzie (4)

italka63 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Důstojné zakončení celé série, kde i tupoun pochopí, že mamon a pletky mafiánů se nemusí vyplatit. Ztratíte přítele, rodinu, zabijete a taky asi přijdete o život. S tou úžasnou smyčcovou hudbou na závěr se vás zmocní smutek nad tím vším zničeným. ()

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Epizóda pokračuje prirodzeným vývojom udalostí v konverzačných dramatických scénach trvajúcich do minúty s obľúbenými postavami so smutnými, zasnenými pohľadmi. Čaká nás našťastie aj dlhá prestrelka, škoda len, že začala dvomi klišé. To náhle a pre príbeh neprirodzené (aj keď reálne) ukončenie tu nevyzerá dobre. ()

pallok 

všetky recenzie používateľa

Príliš veľa vecí zostalo na vyriešenie v záverečnej časti. A tak sme boli ochudobnení o veľa bežných aktivít, ktorých absencia síce nie je nepostrádateľná pre vývoj hlavnej trojky, ale bola by pre dokreslenie charakterov postáv určite prínosom. A tak sme nevideli Cinagliu rečniť na zasadnutiach, vôbec nič sme sa nedozvedeli o portfóliu Badaliho mafie, Sárinom súkromnom živote, o Samurajovi vieme, že jeho koníčkom boli kone, skutočné ale aj biele. O tom či museli tvorcovia použiť teplú linku nie som presvedčený práve tak, ako nemuseli vybrať farbu pleti potomka kardinála Nascariho - kľudne mohol byť biely a nič by sa nestalo. Seriál to bol ale fajný, herci super, muzika tiež. Večný Rím je prosto BOŽSKÝ! Čo viac si želať? ()

Reklama

Reklama