Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kto by nepoznal očarujúceho a vtipom sršiaceho zabávača Jamesa Cordena a jeho spievajúce celebrity, ktorí sa s ním vezú v aute v uliciach Los Angeles a zabávajú seba aj milióny divákov po celom svete? Mimoriadne populárny koncept virálnych online videí prinesie televízia JOJ medzi prvými na svete aj na televízne obrazovky! Moderátor Sveťo Malachovský sa stretne so slovenskými i českými hviezdami a zaspieva si napríklad s Tublatankou, Richardom Müllerom, Celeste Buckingham, Helenou Vondráčkovou a mnohými ďalšími. Cesta v aute je plná vtipných momentov, rozhovorov a hlavne známych hitov. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (8)

Bear52023

všetky recenzie používateľa

Trápny a suchý moderátor, ktorý sa celú dobu len trase ako keby mal Parkinsona, pretože pokiaľ vedľa seba nemá nejakú rovnako vypatlanú celebritu, tak mu ani nič iné neostáva. Keby obidvaja len čumeli dopredu bez pohnutia a len by sa im otvárali ústa, asi by to každý vypol po menej ako minúte a tí so zdravým rozumom ešte skôr. Proste úbohá vykrádačka z JúEsEj. Niekto z TV FUJ si pomyslel, že keď si prenajme auto a posadí tam retarda s nejakou fraškoidnou celebritou, že to budú ľahko zarobené peniaze a takmer nič do toho nemusí ani investovať a vyšlo mu to. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Kto by nepoznal očarujúceho a vtipom sršiaceho zabávača Jamesa Cordena a jeho spievajúce celebrity, ktorí sa s ním vezú v aute v uliciach Los Angeles a zabávajú seba aj milióny divákov po celom svete? No tak napríklad ja. Neviem kto je James Corden a o jeho relácii som sa dozvedel až prostredníctvom úbohej slovenskej verzie, ktorú začala vysielať TV Joj. Nemastný neslaný Svätopluk Malachovský sa Škodovkou vyváža po Bratislave a spolu s niektorým známym spevákom či speváčkou vyspevujú počas jazdy. Nuda. * ()

Reklama

Aljak odpad!

všetky recenzie používateľa

Formát tejto relácie by sám o sebe nebol až taký zlý, hoci je to len len ďalšia vykrádačka americkej produkcie. No to by až tak nevadilo, ale Malachovský v úlohe moderátora je pre mňa absolútne neprijateľný (horší by bol snáď už len majster trápnosti Šoko Tabaček). Malachovského prejav mi je (a vždy aj bol) nepríjemný, afektovaný, teatrálny a koniec koncov úplný opak toho, čo by som od moderátora tejto relácie očakával. Preto Odpad! ()

Uesbe 

všetky recenzie používateľa

Dobrá sranda počas škaredej jesene, avšak treba uznať, že väčšina záleží na hosťovi - Ďurica super, Nagy - dobré, Bíla skvelé, Müller - najlepšie.....ale on je aj môj najobľúbenejší spevák.......Malachovský je fajn, nič proti. ()

Galéria (8)

Reklama

Reklama