Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlasy mŕtvych ožívajú! Rekonštrukcie skutočných prípadov hrôzostrašných vrážd z pohľadu ich obetí, ktoré sú často jedinými svedkami zločinu spáchaného na nich samotných. Sami už vypovedať nedokážu, ale hovoria za nich dôkazy. Prezradia páchateľov a pomstia tých, čo už hovoriť nedokážu – obete zločinov.
Americký dokumentárny krimiseriál prináša rekonštrukcie najšokujúcejších vrážd, ktoré otriasli spoločnosťou v rokoch 1995-2008 a približuje nám ich z pohľadu nešťastných obetí. Čo asi prežívali obete vrážd počas smrteľných útokov a krátko pred nimi? Hrôzostrašné zločiny nám objasňujú skutoční svedkovi vrážd, členovia rodín, známi a priatelia obetí, pričom vypovedajú aj žalobcovia, obhajcovia, právni špecialisti a samotný zločin nám napokon priblížia hrané rekonštrukcie jednotlivých vrážd.
Tvorcia seriálu nakrúcali na skutočných miestach činu po celých Spojených štátoch. Pomocu pozoruhodnej hudby a unikátneho filmárskeho štýlu sa im podarilo pre divákov nachystať sedem unikátnych a nezabudnuteľných pohľadov do vnútra najtemnejších zákutí ľudskej psychiky v čase jej totálneho zatmenia. (TV Wau)

(viac)

Reklama

Reklama