Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Všetko sa začalo ako skvelá dovolenka s kamarátmi a snúbenicou v brazískom raji. Slniečko, pláž, samba, rumba a rum, šantenie vo vode, dievčatá v bikinách. Práve tu chce Franck požiadať svoju snúbenicu o ruku. Jedného dňa sa partička vydáva na výlet, otec snúbenice (Christina Clavier) im vnúti aj storočnú babičku na elektrickom vozíku... a potom už prebieha horúčkovité pátranie. Z výletu do džungle sa nevrátili, niekoľko dní o nich nikto nevie, v oblasti sú domorodé kmene kanibalov. A potom konečne stopa! Nájde sa kamera na selfie tyči, ktorou si jeden z nich vždy všetko natáčal. A ukáže sa, že to nebol výlet, ale karneval katastrof. Drzú babičku by ešte prežili. Ani dve sexy slečny, ktoré sa k nim pridajú, nie sú to najhoršie. Leňochod je dokonca roztomilý. Talent na vytváranie šialených situácií a problémov premení exotický raj na kôlničku na drevo skôr, než by si povedal Pelé. Tukan by mohol rozprávať! (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (111)

Flopik 

všetky recenzie používateľa

Neviem ako je možné, že som na túto partičku nenarazil skôr, ale opäť plná paľba. Šialená, letná dovolenka, ktorá je správne bláznivá a pri ktorej sa neskutočne nasmejete. Je to natočené výborne a hlavne originálne. Skvelé postavy, veď komu napadne dať do tejto partie 70 ročnú babku. Ženy krásne, odsýpa to hrozne rýchlo a ja nemám čo vytknúť. ()

TheEvilTwin 

všetky recenzie používateľa

I druhý díl se nese ve stejném stylu vyprávění skrze kameru, zato se odehrává úplně v jiném prostředí a za jiných podmínek. Nejen, že přidání Christiana Claviera filmu prospělo, ale on je i sám o sobě film výborný stejně jako první díl, vtipy se neopakujou, není to vykrádačka jména prvního dílu a humor mě zas a znova dostal. Kdo neviděl, ten neuvěří, jak dobré komedie se dají natočit. ()

Reklama

CommanderCZ 

všetky recenzie používateľa

Na doporučení kamarádů jsem zhlédl trailer. Nutno říct, že mě zaujal, nicméně moc nenadchl. Nedalo mi to a rozhodl jsem se podívat na celý film. Úvodní část byla nudná a nezajímavá, avšak následuje hlavní zápletka, která vlastně tvoří celý hlavní zbytek filmu. Pobavil jsem se, děj mě nenechal vydechnout. Christian Clavier nezklamal a francouzský humor potěšil. Geniální provedení formou živé kamery. Finále však bylo tak trochu vycucané z prstu, ale celkový dojem z této kvalitní dobrodružné komedie neovlivnilo. Dokonce mi bylo i líto, že to skončilo tak rychle. Zkrátka zábavná francouzská komedie na krásný letní podvečer. 4* ()

PTuranyi 

všetky recenzie používateľa

Philippe Lacheau, Tarek Boudali, Julien Arruti dnes už zavedená komická trojica doplnená bardom Christianom Clavierom a rovesníkom Vincentom Desagnatom, rozohráva komédiu v štýle "Foter je lotor", rošírenú o omnoho bláznivejšiu jazdu. Originálny je príspevok ručnej kamery a found footage žánru, ktorá zaobaľuje príbeh do ďalšej vrstvy. Samozrejme sa nejedná o korektnú komédiu, ale ako sme u tejto mladej štvorice zvyknutí, siaha svojimi fórikmi na jej hranice a neraz si trúfne aj za ne. Celkovo však nejde o salvy smiechu, ale so škodoradnostné pochechtávanie nad bláznivými situačnými gagmi, ktoré vzniknú, keď sa dá dohromady skupina tvorená ťuťkom, nemehlom, váhavcom a bláznivým kamošom. 65% ()

farinelli77 

všetky recenzie používateľa

Bohužel už i francouzské komedie se snížily kvůli pobavení nenáročného diváka k vulgaritám. Zlaté časy nenuceného humoru Dovolených po francouzsku a Návštěvníků jsou holt nenávratně pryč... Jen díky božskému Christianovi dávám hvězdu navíc. Je tak geniální, že zachrání každý film už jen svou přítomností, i přes tuto malou roli. ()

Galéria (29)

Zaujímavosti (6)

  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (ČSFD)
  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach na pobreží Atlantiku, v brazílskom štáte Bahia a trvalo od 12. januára do 27. februára 2015. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama