Reklama

Reklama

Big Mouth - Série 7

(séria)
Trailer
USA, 2023, 4 h 38 min (Minutáž: 27–28 min)

Epizódy(10)

Obsahy(1)

Parta z Big Mouthu jde na střední a už dopředu má z nových kamarádů i škol takový vítr, že se dospíváním protlouká s ještě větší námahou než dřív. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (2)

kukkik 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Je super vidět, že se tvůrci vzpamatovali po otřesné 6. sérii a vrátili se zpět do starých kolejí. Tato série je kvalitní návrat k prvním epizodám a dobře se na ni dívalo. Těším se na příští řadu a přesun do středoškolského prostředí, už bylo načase. 4/5 ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Oproti predchádzajúcej sérií zlepšenie. Nie o veľa, ale bavilo ma to o trošku viac. A konečne je tam viditeľný posun. Decká idú na strednú a predpokladám, že tam nastanú aj nejaké vývojové zmeny. Otázne je, ako to vôbec chcú tvorcovia uzatvoriť. Je tam stále veľa úsmevných príbehov a seriál si viac menej drží svoj štandard, potešia zase raz príbehy, ktoré nesledujú hlavnú partu a aj nejaké tie uvedomenia, ktoré značia, že postavy trošku dospievajú. Ja len dúfam, že si to tento posun aj udrží. Uvidíme. Pri toľkých sériách a témach je repetitívnosť najväčšie zlo. Som rád, že si to tvorcovia uvedomujú a snažia sa trošku prekvapiť. Hoci ako som napísal na začiatku, nie veľmi. 7.séria 80%. ()

Reklama

Galéria (22)

Reklama

Reklama