Reklama

Reklama

Obsahy(1)

PPV sa uskutočnilo 24.09.2017 vo Staples Center (Los Angeles, California). Na karte máme 8 zápasov:

1) Apollo Crews vs. Elias (Kickoff Match)
2) John Cena vs. Roman Reigns
3) Brock Lesnar (c) vs. Braun Strowman (Universal Championship)
4) Alexa Bliss (c) vs Sasha Banks vs. Bayley vs. Nia vs. Emma (Raw Women's Championship)
5) Seth Rollins & Dean Ambrose (c) vs. Cesaro & Sheamus (Raw Tag Team Championship)
6) The Miz (c) vs. Jason Jordan (Intercontinental Championship)
7) Finn Bálor vs. Bray Wyatt
8) Neville (c) vs. Enzo Amore (WWE Cruiserweight Championship) (Real Tom Hardy)

(viac)

Recenzie (5)

TheSpearCZ 

všetky recenzie používateľa

Může mi někdo vysvětlit jakej debil tam vymýšlí ty konce? Cena 3x AA, 1x Super AA a nic a najednou 1x Spear a konec... Wow, a pak proč nemá Reignse nikdo rád... to samí Brock vs. Strowman... 1x F-5 a konec... Tak co potom chtějí? Však tohle dokáže vymyslet desetiletý dítě, který se na to poprvé dívá. Sice se mi oproti Battlegroundu více líbily ostatní zápasy (Hlavně TT zápas), ale jak říkám... ty endingy jsou prostě velkej problém a pokud to bude přetrvávat, tak to nevidím do budoucna nadějně. 2* ()

drake31 

všetky recenzie používateľa

Na papieri vyzerá No Mercy veľmi sľubne, ale každý kto pravidelne sleduje akýkoľvek WWE produkt vie, že toto dobre nedopadne, a že fanúšikovia budú mať od spokojnosti ďaleko. Pre-show bola fajn. Elias je jeden z mojich najväčších obľúbencov momentálne, a počúvať komentátorov počas jeho zápasov je radosť. Bol to fajn zápas na rozohriatie. Show samotná odštartovala s Intercontinental Championship match. Za mňa spokojnosť, pretože sledovať Jasona Jordana robiť suplexy je pôžitok, a na jeho kadejaké kombinácie v ringu sa dobre pozerá. Chlapec potrebuje zapracovať na jeho charaktery a ani sa nenazdáme bude z neho veľká hviezda. The Miz na moju spokojnosť obhájil titul, a teším sa vcelku kam táto príbehová linka povedie. Nasledujúci match ... ah ... ah ... ako som napísal na svojom Twitteri, nikdy by ma nenapadlo, že match v ktorom bude figurovať Finn Bálor ma nebude zaujímať ani len trochu, a ten outfit ktorý Finn mal, bol hrozný. Match samotný bol ok, asi, ťažko povedať, keďže ma absolútne nezaujímalo kam toto dospeje, ale na jednom sa určite zhodneme #FinnDeservesBetter. Ako je zvykom posledných PPV, tag team zápasy kradnú show pre seba, a ja som za to rád. Páni dali do toho všetko, niekto prišiel o viac než pôvodne zamýšľal (AU! Ale, že AU!), a koniec koncov, skvelý zápas ktorý nabudil nielen publikum, ale aj mňa. Ženská divízia nasledovala v taktiež zábavnom zápase, ktorý ktohovie prečo trval veľmi krátko (aspoň mi to tak prišlo), a keď zoberiem do úvahy nasledujúce dva zápasy, tak pokojne mohli dostať niekoľko minút extra. Talentu v tom ringu bolo neúrekom, tak prečo im nedať viacej možností ukázať sa, hlavne po Mae Young Classic. Finišom som nebol moc nadšený, ale v podstate to je jedno, keďže ktokoľvek by vyhral bude prvou z mnohých obetí pre Asuku keď dorazí na TLC. Reigns vs. Cena ma bavil počas RAW shows, zápas bol hrozný. Nudné, nezáživné, booking bol otrasný, každý vedel kto vyhrá a nikoho to nezaujímalo. Publikom skandovalo BOOOOOOOOOOOORING, a ja som len, a len súhlasil. Cruiserweight Championship match nasledoval, a keď som si uvedomil ako vysoko je na karte, až ma striaslo. Pre 205 Live je to fajn, že Enzo takto zvyšuje profil show, a chápem kam toto smeruj, čo zamýšľajú, no tento zápas bol doslovne kopancom do mužských klenotov aj pre divákov. Grandiózne vyhypované finále medzi Brockom a Braunom, trochu dosť sklamalo. Ja spoločne s celým WWE Universom som chcel aby Braun vyhral, nestalo sa tak ... ideme ďalej. Taktiež som sklamaný, že jedno F5 položí Brauna, nabudúce aspoň dve WWE; chápem že Brock už nevládal, chudáčik sa zadýchal, ale no tak, nech sa posnaží sa tie peniaze ktoré berie. P.S. Ako som toto napísal tak nie som stopercentný na tých 3*, hm, musím ešte poriadne prehodnotiť svoje pocity. ()

Reklama

Bobik9 

všetky recenzie používateľa

THE MIZ VS. JASON JORDAN - 4*, FINN BÁLOR VS. BRAY WYATT - 3*, THE BAR VS. THE SHIELD - 5*, DIVAS FATAL 5 WAY - 2*, ROMAN REIGNS VS. JOHN CENA - 4*, ENZO AMORE VS. NEVILLE - 3*, BRAUN STROWMAN VS. BROCK LESNAR - 2*. ()

papadoce 

všetky recenzie používateľa

Priemerná show s priemernými zápasmi, ktorej ťahúňom mali byť najmä Cena VS Reigns a Lesnar VS Strowman. Tí prví spravili show presne ako sa od nich očakávala a myslím, že ulahodili cieľovej skupine, ktorá ich žerie. Tí druhí svoj potenciál premrhali na celej čiare. A konkrétne u Brocka sa jedná o najhorší zápas za posledné roky. ()

DonBraso 

všetky recenzie používateľa

Tag Team Championship byl top.Pak v pozadí Cruiserweight Championship,který i dokáže bejt lepší,než hlavní tahák,což už člověk přestává chápat,ale Vincek production,tak co očekávát,že.Pak ještě ženský dostanou prostor,na dva zajímavé spoty a konec divnej,tak jako to umí hlavně WWE posledních pár let.Ty jsou vlastně vždycky tradicí:)Kupodivu průměrná show,na kartě lepší než v reálu,což už známe,tak dva zápasy,ale byly pěkný.O tom,že Bray Wyatt zase prohrál,vlastně nemá moc cenu diskutovat.50% ()

Galéria (102)

Zaujímavosti (1)

  • Oficiální skladbou show je píseň „No Mercy“ od KIT. (TheSpearCZ)

Reklama

Reklama