Reklama

Reklama

V hre je láska

(seriál)
  • Česko Ve hře je láska (viac)
TV spot
Turecko, (2015–2017), 144 h 52 min (Minutáž: 98–155 min)

Hrajú:

Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Melisa Şenolsun, Turgay Baydur, Gizem Denizci, Seçkin Özdemir, Devrim Yalçın, Nergis Kumbasar (viac)
(ďalšie profesie)

Série(2) / Epizódy(69)

Obsahy(1)

Ömer je známy a úspešný biznismen s topánkami z bohatej rodiny. Do svadby sa nehrnie. Ale jeho rodina to chce zmeniť: chamtivá teta Neriman dostane za úlohu od Ömerovho dedka Hulusiho úlohu - nájsť mu nevestu a ak sa jej to podarí, bude môcť zostať bývať aj so svojím manželom Necmim v ich honosnom sídle. Nezaváha a rýchlo vymyslí plán, v centre ktorého bude čašníčka zo skromných pomerov Defne. Cieľom Defne bude vstúpiť do Ömerovho sveta, získať si jeho srdce a stať sa jeho ženou. Vyzerá to nádejne, stane sa jeho asistentkou, Ömer jej venuje pozornosť... No Defne viac priťahuje Ömerov šarmantný obchodný partner Sinan. Mladá žena sa ocitne rozpoltená medzi dvoma peknými mužmi... Navyše "plánu lásky" hrozí odhalenie. Zvíťazia city alebo peniaze? (TV Doma)

(viac)

Recenzie (5)

Soupalka 

všetky recenzie používateľa

Zase jedna Popelka. Vtipne, dobre zahrane, scenar ma spad a neni zrovna predvidatelny. Hlavni par funguje skvele a postavy jako Koray a dobra vyprava dosti osvezuji kazdy dil. Veskrze kladny, lehce intelektualni a dobre vypadajici hlavni hrdina inspirovany panem Darcym jiste potesi siroke spektrum divacek a energicka zrzka zase mnohe pany i chlapce. Zadne akcni strilecky ani sex a tak je to vlastne takova universalni a trochu rozvlecena alternativa Pretty woman, ktera zvedne naladu vsem nad 10 treba pri chorobe nebo na nudne prednasce. ()

Danikaa 

všetky recenzie používateľa

Jedna z mála nekonečných tureckých telenoviel, kde nebolo domáce násilie, nikto nezomrel, ženy boli emancipované a všetky zápletky boli vysvetlené a dotiahnuté do úspešného konca. ()

misa_laska 

všetky recenzie používateľa

Právem patří mezi nejoblíbenější turecký romantický seriál. Postupem času je to pořád lepší a lepší. Akorát se teda přiznám že asi tak od 17 do 60 dílu jsem většinu scén Neriman&Koray přetáčela. Ta intonace, přehrávání a afektované hlasy se nedali vydržet. Hodně lidí srovnává příběh s novějším Erkenci Kus, že Erkenci Kus je 80% stejné a vykrádá tento seriál. No řekněme, že je to dost podobné, ale hrané jinak. Tento je klidnější a uvěřitelnější (aspoň z mého pohledu). ()

Nick321 odpad!

všetky recenzie používateľa

Ti Turci si prostě s telenovelami nedají pokoj. 😂 Akorát zde se hlavní hrdina nejmenuje Juan, Diego, Alvarez ale třeba Ömer, Tarkan či Burak. ()

Reklama

Reklama