Reklama

Reklama

Či o sú nendo

  • Japonsko 血を吸う粘土 (viac)
Trailer

Videá (1)

Trailer

Recenzie (3)

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Skôr hororová komédia - o vraždiacej plastelíne. Znie to síce dosť debilne, ale to je ešte nič oproti tomuto filmu. Keď totiž ten plastelinový démon napadne niekoho z hlavných postáv, veľmi rýchlo mu upraví zovňajšok, takže sa môže začať súboj s figurínami. Rozpočet nízky, no masky snaživé. Je to síce neuveriteľná blbosť (aj keď originálna), ale vlastne z Japonska sa dajú takéto kúsky čakať. Mne to akurát poslúžilo na odreagovanie. Sem tam som sa zasmial. Aspoň je to fajnovo slizké. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Ach tí Japonci ... Toto pustiť detskám v škôlke, tak sa už umeleckého krúžku nezúčastnia. Mám rád, keď má niekto fantáziu, ktorú prepojí s originalitou, no toto mierne prekračuje hranicu mojej tolerancie. Každopádne, má to pomerne rýchly spád, pričom kto obľubuje "fantasmagórie", ten bude hádam aj spokojný. Za mňa za "dva" .. ()

Reklama

honajz2 

všetky recenzie používateľa

No jo, kde jinde může vzniknout horor o vraždící plastelíně? Ale jo, ačkoli to je fakt blbost, ale něco tu není úplně špatné. Všechny ty animace mi připomněli Švankmajera a nějaké to napětí tu bylo. Zbytek je tedy upřímně špatný, postavy jsou téměř všechny nijaké, děj je nezajímavý a utahaný. Konec se dal. Když už děláte ten konec typický, proč ne takhle? Teda, je to ujeté, ale to celý tenhle film. 2* ()

Galéria (25)

Reklama

Reklama