Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pred výkladom stoja deti, ktoré obdivujú plyšové medvedíky známej hračkárskej firmy, náhle ulicou otrasie výbuch. "Plyšák" v sebe ukrýval trhavinu. Vyšetrovatelia podozrievajú hneď niekoľko osôb: bývalého zamestnanca, sekretárku, ktorá s majiteľkou firmy súťažila o jedného muža a ohrdnutého milenca. Detektív Majer je so zlomenou nohou pripútaný na lôžko, napriek tomu sa do prípadu zapojí a vypočúva majiteľku hračkárstva u seba doma. Práve v tej chvíli sa jeden z podozrivých ocitne v ohrození života. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (3)

Dohaja 

všetky recenzie používateľa

Prvá časť ktorú som videl z tohto seriálu, ale ničím takým ma nenadchla. Prišlo mi to ako cez kopirák, ešte aj niektoré scény sa opakovali z originálu. Inak celkom fajn, na slovenské pomery nad priemer. ()

Lur 

všetky recenzie používateľa

Nereálné..,ale tááák miloučké..:-) Takže Rexíkovi prostě dál držím tlapky, tak jako jsem je držela i Šarykovi a vždycky mě prostě bude bavit se na něj dívat..;-) Juraj B. se role zhošťuje se ctí..a má moje sympatie...Jeho dva sekundanti jsou žel ještě méně uvěřitelní než schopnosti Rexe.. ()

Reklama

Reklama