Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po zatknutí svojej matky sa dvojčatá Janelle (Lauryn McClain) a Tal (Petrice Jones) musia presťahovať z rodného Ohia do Atlanty, kde majú žiť so strýkom Alom (Faizon Love). Janelle sa v ich novej štvrti dozvie o vychýrenej umeleckej škole High Water, ktorá môže zmeniť ich životy. V snahe zorientovať sa v novom svete musia siahnuť až na dno svojich síl, aby si splnili svoje sny a využili svoju šancu. (Arsenal83)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (2)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Sen alebo aj osud všetkých prisťahovalcov z pobrežia od Sierra Leone až po Džibutsko. Hlavne nie veľa práce, veď životné podmienky i socialka sú slabé na tie naše výdaje, ale tak skúsme nejak trhnúť keš na zrýchlenom Hviezdoslavovom Kubíne s poriadnou smršťou vulgarizmov a keď nepôjde ani to, tak hopsi hopsi musí ísť. veď to máme v krvi. Načo makať, keď vieme všetci tancovať? Len potom kto bude v skutočnosti makať, keď každý bude influencer, choreograf, youtuber, tanečník a rapper? Ja už viem, tí zlí rasistickí dezoláti. ()

MoiJe 

všetky recenzie používateľa

YouTube serial zacina klasickym modernym americkym tanecnym motivom, tj. tancuj alebo bud po krk v poulicnych srackach. Kvalitou je to asi podobne Step Up filmom od druheho dielu. Som zatial na E4 a najviac mi vadi, ze nejak zabudli nastavit divacke puto, resp. nedali nam jediny dovod, preco by sme prave Janelle alebo ktorwjkolvek inej tanecnicke mali fandit. Plus teda bud je to vyborna herecka tanecnych zaciatkov alebo naozaj je o par levelov slabsia nez ostatni castejsie pred kamerou. Tanecnici vratane Tala su na tom zatial lepsie v oboch smeroch, uvidime. ()

Reklama

Zaujímavosti (3)

  • Seriál sa natáčal v Atlante (Georgia, USA). (Arsenal83)

Reklama

Reklama