Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Steve Ford (Bruce Willis), súkromný detektív z Los Angeles, si užíva bezstarostný život. Po tom, čo urobí láskavosť svojmu priateľovi, stane sa terčom útoku miestneho gangu. Nielenže mu vykradnú byt, ale mu ešte aj zoberú milovaného psa Buddyho. Steve je pripravený získať svojho miláčika späť za každú cenu a všetkými prostriedkami. Po sérii bláznivých pokusov psa ukradnúť začne Steve s gangom vyjednávať. Súčasne ho prenasledujú dvaja svojrázni samojskí bratia, pomstychtiví poskokovia miestneho úžerníka, a niekoľko ďalších veľmi podivných existencií. Svojimi činmi Steve celému svetu dokazuje, že pes je skutočne najlepším priateľom človeka. Je ochotný zájsť za hranice všetkých možností, len aby Buddyho získal späť. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (162)

TheEvilTwin 

všetky recenzie používateľa

Ale jo, na to, že jde o klasické Willisovo béčko, je film vlastně vcelku dobře stravitelný a místy zabaví i přes naprosto plochý a obyčejný děj. John Wick z aliexpressu podpořen stále sympatickým Willisem doplněn semtam o zábavné hlášky, ksicht Jasona Momoy a rychle ubíhající odlehčenou stopáž dělají z Tenkrát v Kalifornii sice bez problému vynechatelný a zbytečný snímek, ale já se nijak výrazněji nenudil. Vlastně jsem spíše naopak lehce překvapen. ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Perfektne odľahčená akčná komédia a pre mňa určite najlepšia Willisovka za posledné roky. Zábavné, nenútené, s nadhľadom natočené a s Bruceom, ktorého to zrejme po čase bavilo a svojim výkonom sa akoby vrátil ku svojim komediálnym 8O´s začiatkom v Moonlightingu. A v podstate tu valia všetci - Goodman, Middleditch či Momoa... Čakal som, že to bude dobré, no nakoniec mi to sadlo absolútne. ()

Reklama

Wacoslav1 

všetky recenzie používateľa

Hmm nikdy bych nevěřil, že to napíšu, ale ať to Wyliž radši zabalí nebo jde zase hrát ty záporáky co celý film kecají za stolem a na konci je někdo odstřelí. Tenhle pokus o sebeparodování nevyšel a spíš než na zábavnej humor to vypadá na trapas. Nicméně odpad nedám sem tam jsem se pousmál a navíc nejsem tak zaujatý jako Laco. Je mi jasné jako všem, že Bruce tu svoji řiť neukázal páč to byl očividně dubl, narozdíl od Arnieho ve 478 a dokážu si představit, že to muselo pana dvojhvězdu tak naštvat, že to poslal rovnou do odpadu...20% ()

Big Bear 

všetky recenzie používateľa

Jak tak tu čtu komenty vidím, že se řada diváků rozplývá nad tím, že nám Bruce ukázal holé pozadí. Další se tu rozplývají nad jeho pevnými tvary (toho pozadí) atd... Mno. já osobně myslí, že je to u filmu krapet málo pro příznivé hodnocení btw si ani nemyslím, že to mohlo být jeho skutečné pozadí, protože ten chlapík na skejtu řítící se ulicemi L.A. města Bruce nebyl... Jo L.A v létě asi bude fajn s těmi všemi plážemi a mořem to tam může být v poho. To je ale asi tak jediné co z filmu na mně dýchlo. Scénář debilní a i když jsem to od prvopočátku bral jako úlet a tušil, že to tak bere i Bruce přeci jen jsem se neubránil dojmu jak šeredně dopadnul co se týče jeho herecké kariéry... Zkrátka a dobře na tohle se pokusím hodně rychle zapomenout a raději si pustím nějakou ze Smrtonosných pastí, nebo alespoň Armageddon... Tohle je jen za dvě granule psího žrádla. * * ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Willis je tenkrat v kafileri ..... Fujtajxl, vidiet teda naheho Willisa, to bolo jak prechadzka Auschwitzom. Teda ja dlhodobo panske prdele nepovazujem za pritazlive, a teda taxa aj potom spravam k filmu. Tento film je plany, tempo plane, kulisy sice na urovni, ale dialogy su otrasne, Willis ani nevie hrat, Momoa takisto nie. Cudujem sa inteligentnej Famke Janssen /The Golden Eye/ ze sa tam vobec zjavila. Willisovi sa asi zapacili psie filmy a la Psi poslani, haciko. No ale to nie je Willisova parketa, ze jo. On ma byt akcny drsny hrdina, ktory potiera zlo a mlati zlocincov. Od Willisa herecke vykony nechcem, to je jak ziadat od Leonarda DiCapria aby patril do Zlatej Ery Hollywoodu : 5 % ()

Galéria (36)

Zaujímavosti (7)

  • Počas záverečných titulkov zaznie ešte jedna krátka scéna. (figis20)
  • Cca v čase 1:15:00 při záběru na noční město je vidět, že se světla aut, respektive auta, pohybují pozpátku. (J.Cobra)
  • Dave (John Goodman), sediaci v kresle, má na tričku fľaky od zmrzliny, ktoré po niekoľkých sekundách zmiznú. (figis20)

Reklama

Reklama