Reklama

Reklama

Epizódy(32)

Obsahy(1)

Významný akcionář finanční firmy je alergický na kontakt s lidmi, ale jeho samotářský život naruší robot – podnikatel v přestrojení. (Netflix)

Recenzie (13)

Andrea1717 

všetky recenzie používateľa

Skutočne veľmi pekné, sladké, romantické, vtipné aj naivné. Usmievala som sa pri tom celý čas a bolo mi s nimi fajn. Dobrí vyhrali, zlí boli potrestaní, krivdy sa napravili a každý našiel svoju lásku, čo viac môže človek chcieť. Ten jeho priblbučký úsmev mi zostane v hlave dlho a na úplnom konci vyzeral fakt super. ()

Pethushka 

všetky recenzie používateľa

Bože, už v tom zase lítám. Když koukám, usmívám se jako blázen a hltám to všemi smysly, a když nekoukám, zpívám si soundtrack nebo se z ničeho nic začnu smát nad hláškou, na kterou si zrovna vzpomenu. A že těch hlášek a vtipných situací bylo, a taky těch roztomilých a neskutečně naivních. A vůbec, celý to bylo hrozně milý a Aji 3 je teď můj nejoblíbenější robot, nepočítám-li ty ze Star Wars, samozřejmě. Ani trochu se mi nechce s touhle sympatickou partou loučit. 5* ()

ChArLeNe 

všetky recenzie používateľa

Hlavná myšlienka zaobalená do psychosomatiky. Rovnako ako aj metafory o vzťahoch, láske, dôvere, zrade rozmiestnené v seriály. Emocionálny rollercoaster, najprv smiech, potom prihlúple úsmevy a potom tearjerker. Skutočnosť, že sa so seriálom stotožňujem na viacerých úrovniach mi zabraňuje dať nižšie hodnotenie. Min-Kyu a Ji-A sú spolu neskutočne zlatí. ()

Zelilu007 

všetky recenzie používateľa

Bylo to od začátku až do úplného konce hezké. Takže super, sice se před posledními dvěma díly dost zvolnilo, ale nevadí. Dokonce mne dost bavily vedlejší linky. S velkou pravděpodobností znovu kouknu. ()

skretik 

všetky recenzie používateľa

mily, nevtieravy, inovativny serial z korejskej produkcie... velmi dobre sa na to pozera, ma to napinave chvilky, ma to romanticke chvilky, smutne a vesele... proste taky spravny mix :)... uz mi chyba len posledna epizoda, kedze ta vyjde az zajtra... ale nemyslim si, ze to dokazu spackat... ted dufam :)... vrelo odporucam pozriet ()

TheRoller 

všetky recenzie používateľa

Toto bolo tak sladučké, že to prinieslo nový spôsob vyvolania inzulínovej rezistencie s následným diabetom. Ale milé. Väčšina scén až nepekne okato účelová a ich účelovosť sa dala prečítať aj na epizódy dopredu. Ale stále veľmi milé. Námet dokonalý a viem si ho predstaviť aj v oveľa realistickejšom a výraznejšie dark ladenom prevedení. Už dlho ma od začiatku nič tak neupútalo námetom a celkovo som to dopozeral asi v all-time rekordnom čase. Čisto subjektívne milá oddychovka s krásnymi ľuďmi a ešte krajším robotom. Posledné dve časti som už strihal meter ako na vojne, ale dalo sa to prežiť a napriek polavenému tempu v závere to nechalo dobrý dojem - ak som ešte nespomenul, bolo to milé. Jediné, čo nechápem je, ako môže mať niekto také pekné zuby, ako hlavná dvojka tu... ()

Anet21 

všetky recenzie používateľa

Klasický kórejský seriálový produkt, ktorý 8 dielov baví, aby potom 8 dielov viac-menej nenápadne nudil diváka, neustále používal v narácii flashbacky, akoby si divák nepamätal, čo videl pred pár dielmi a ktorý na dojazd z posledných síl príde do cieľa, ale len zo zotrvačnosti. V realite to znamená, že seriál je ako jeho žánrový rovesníci - na začiatku plný situačného humoru (aj keď, ako vždy sa nájde nutná dávka cringu), zaujímavých nápadov scenára, krásnych exteriérov aj interiérov (toto fakt nechápem, ako tí Kórejci robia, že sú schopní nájsť tak nádherne miesta pre natáčanie, napr. hrdinova obrovská záhrada s parkom, na to je radosť pozerať), kvalitnej kamery a milej romantiky, pričom ústredná dvojica má fajn chémiu, na ich interakcie sa pozerá naozaj príjemne a dá sa tvrdiť, že ani jeden z nich zbytočne neprehráva, ako to býva často, no potom seriál pomaličky, ale predsa uberie ,,nohu z plynu," všetky zápletky sa začnú zbytočne naťahovať, zveličovať, postavy spolu nekomunikujú vyslovene pre potrebu scenára a tak sa nikam niekoľko dielov neposúvajú, pridávajú sa (ako poväčšinou) zbytočné vedľajšie linky ďalších párov (tomuto tiež nerozumiem, to neexistuje kórejský seriál, kde simultánne s hlavným párom netreba sledovať ešte aspoň 3 ďalšie pre dej bezvýznamné páry?) a scenár teasuje predovšetkým na ,,veľké odhalenie" pravdy, pričom aj to, vďaka pomalému frustrujúcemu tempu už nemá očakávaný význam. Koniec klasicky sladučký a pozitívny, zase využitý obľúbený motív ,,po niekoľkých rokoch," pretože...ehh?? A vlastne, dojem z celého seriálu po dopozeraní tak nejak vyšumí do prázdna, nie je to ani vyslovene zlé, ale ani to nemá potenciál stať sa obľúbeným seriálom, takže v závere zostáva iba udeliť malé plus a palec hore scenáristom za použitie ,,in" témy robotiky a príjemnú nenásilnú, ale pekne zobrazenú alegóriu na dnešné, stále častejšie sa medzi mladými objavujúce mentálne poruchy - sociálna fóbia, asocializácia sa od spoločnosti a i., ktoré sa hlavne v ázijských krajinách stávajú niečím ako civilizačnou chorobou. ()

Meeryan 

všetky recenzie používateľa

Pěkná pohádka... buď to máte rádi nebo nemusíte... Moje očekávání bylo spíše Transformers. Tohle je romanťárna jak vyšinutá... ()

Felisr 

všetky recenzie používateľa

Kdybych loni neviděla výtečný ruský seriál Lepší než my a poté výborný korejský Are you human too?, tak bych šla možná s hodnocením výše. Takhle ale zůstanu jen na 60%. Ústřední dvojice sympatická, námět zajímavý, ale rozvleklost děje procenta dost sráží. ()

bulinka 

všetky recenzie používateľa

Milý seriál, ktorý mal v sebe niekoľko zaujímavých nevtieravých myšlienok. Nikto nechce žiť sám a k životu potrebujeme lásku a blízky kontakt...spriaznenú dušu... a tou môže byť aj robot. Téma robotiky je IN. Myšlienka bežnej existencie robotov, ktorí by vyzerali ako ľudia a nadobúdali by ľudské správanie je zaujímavá. Vyrobiť robota v tvare človeka a umelú kožu nie je problém. Skôr ma zaujíma IT podstata a naprogramovanie robota. Rozhodne najviac pochybnosti okrem naprogramovania robota u mňa vyvoláva ako u robota vyrobiť dych, jeho frekvenciu... My dýchame, lebo to potrebujeme k životu. Ale robot? A teplota tela? No sú tu veci, ktoré by som rada chcela vysvetliť. Zatiaľ to niekde v seriály neriešili. A to som videla aj Kórejské (Are you human?) aj Anglické (Zoe). Čo sa mi tu páčilo ale, bolo ako hlavná herečka zahrala robota. Smutný a osamelý životný príbeh Kim Min-Kyu (Yoo Seung-Ho), ktorý sa niesol celým seriálom na mňa ozaj zapôsobil. Parádnym spestrením deja, je mnoho vtipných scén. Ozaj seriál, ktorý som rada videla. ()

skorpik42 

všetky recenzie používateľa

Nechávala som si dlhšie rozležat v hlave, čo napísať. Ale aj po pár dňoch som stále v príjemnom rozpoložení z tohto seriálu, preto tieto hviezdičky sú zaslúžené. Medzi ústrednou dvojicou je príjemné iskrenie a ani vedľajšie postavy nie sú rušivé. Jediné nad čím stále premýšľam je, Kto je Madam X? ()

Hlebka 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Úprimne povedané, preceňovaná cringe dráma. Myslel som si, že Yoo Seung Ho a Chae Soo Bin boli veľmi dobrí, ale ostatní herci boli menej ako priemer. Mám pocit, že ľudia hlasujú za Chae Soo Bin v tých ružových šatách. Zjavne zameraná na deti/tínedžerov, musel som ju preskočiť, pretože mi to prišlo príliš detinské. Bez urážky. ()

aliki78 

všetky recenzie používateľa

Takl tento seriál mě opravdu nadchl :). Shlédnuto jedním dechem. Skoro pořád jsem se usmívala. Zahřál mě na srdci. Doporučuji shlédnout :) ()

Reklama

Reklama