Reklama

Reklama

Epizódy(32)

Obsahy(1)

Významný akcionář finanční firmy je alergický na kontakt s lidmi, ale jeho samotářský život naruší robot – podnikatel v přestrojení. (Netflix)

Recenzie (13)

ChArLeNe 

všetky recenzie používateľa

Hlavná myšlienka zaobalená do psychosomatiky. Rovnako ako aj metafory o vzťahoch, láske, dôvere, zrade rozmiestnené v seriály. Emocionálny rollercoaster, najprv smiech, potom prihlúple úsmevy a potom tearjerker. Skutočnosť, že sa so seriálom stotožňujem na viacerých úrovniach mi zabraňuje dať nižšie hodnotenie. Min-Kyu a Ji-A sú spolu neskutočne zlatí. ()

Andrea1717 

všetky recenzie používateľa

Skutočne veľmi pekné, sladké, romantické, vtipné aj naivné. Usmievala som sa pri tom celý čas a bolo mi s nimi fajn. Dobrí vyhrali, zlí boli potrestaní, krivdy sa napravili a každý našiel svoju lásku, čo viac môže človek chcieť. Ten jeho priblbučký úsmev mi zostane v hlave dlho a na úplnom konci vyzeral fakt super. ()

Reklama

skretik 

všetky recenzie používateľa

mily, nevtieravy, inovativny serial z korejskej produkcie... velmi dobre sa na to pozera, ma to napinave chvilky, ma to romanticke chvilky, smutne a vesele... proste taky spravny mix :)... uz mi chyba len posledna epizoda, kedze ta vyjde az zajtra... ale nemyslim si, ze to dokazu spackat... ted dufam :)... vrelo odporucam pozriet ()

bulinka 

všetky recenzie používateľa

Milý seriál, ktorý mal v sebe niekoľko zaujímavých nevtieravých myšlienok. Nikto nechce žiť sám a k životu potrebujeme lásku a blízky kontakt...spriaznenú dušu... a tou môže byť aj robot. Téma robotiky je IN. Myšlienka bežnej existencie robotov, ktorí by vyzerali ako ľudia a nadobúdali by ľudské správanie je zaujímavá. Vyrobiť robota v tvare človeka a umelú kožu nie je problém. Skôr ma zaujíma IT podstata a naprogramovanie robota. Rozhodne najviac pochybnosti okrem naprogramovania robota u mňa vyvoláva ako u robota vyrobiť dych, jeho frekvenciu... My dýchame, lebo to potrebujeme k životu. Ale robot? A teplota tela? No sú tu veci, ktoré by som rada chcela vysvetliť. Zatiaľ to niekde v seriály neriešili. A to som videla aj Kórejské (Are you human?) aj Anglické (Zoe). Čo sa mi tu páčilo ale, bolo ako hlavná herečka zahrala robota. Smutný a osamelý životný príbeh Kim Min-Kyu (Yoo Seung-Ho), ktorý sa niesol celým seriálom na mňa ozaj zapôsobil. Parádnym spestrením deja, je mnoho vtipných scén. Ozaj seriál, ktorý som rada videla. ()

Hlebka 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Úprimne povedané, preceňovaná cringe dráma. Myslel som si, že Yoo Seung Ho a Chae Soo Bin boli veľmi dobrí, ale ostatní herci boli menej ako priemer. Mám pocit, že ľudia hlasujú za Chae Soo Bin v tých ružových šatách. Zjavne zameraná na deti/tínedžerov, musel som ju preskočiť, pretože mi to prišlo príliš detinské. Bez urážky. ()

Zaujímavosti (1)

  • Být vše tak, jak televizní produkční společnost iMBC (Munhwa Broadcasting Corporation) zamýšlela, objevila by se v hlavních úlohách dvojice mladých jihokorejských herců Minah a Ha Dong. Ani jeden ale nabídku seriálových tvůrců nepřijal, a tak se v hlavních rolích objevila dvojice Seung-ho Yoo coby Min-kyoo Kim a Soo-bin Chae v roli Ji-ah Jo. (Conspi)

Reklama

Reklama