Reklama

Reklama

Epizódy(16)

Obsahy(1)

Mad Dog je súkromná vyšetrovacia agentúra, ktorej šéfuje bývalý detektív Choi Kang Woo (Yoo Ji Ta). Po podozrivej havárii lietadla, pri ktorej prišla o život jeho manželka a syn, sa rozhodne vytvoriť vlastný vyšetrovací tím. Kim Min Joon (Woo Do Hwan) je geniálny podvodník, ktorého brat bol pilot lietadla obvinený zo zavinenia leteckej havárie. Min Joon a Do Hwan sa spoja, aby odhalili pravdu a vydali pravých vinníkov do rúk spravodlivosti. (jarah)

(viac)

Recenzie (2)

jarah 

všetky recenzie používateľa

Tento seriál mi poskytol hneď niekoľko prekvapení. Prvým je výkon Yoo Je Tae-a, ktorého som vždy spájala so zápornými a vedľajšími úlohami. Tu mi odhalil iný aspekt svojich hereckých zručností. Druhým je mladý herec Woo Do Hwan, ktorého som objavila v seriáli The Great Seducer a hneď ma zaujal. Nemôžem vynechať Jae-yoon Jo-a, bolo vidno, že si svoju úlohu užíva a dokázal, že je schopný herec. Sedia mu nie len záporné a odporné postavy. Slovné vojny medzi protagonistami si musíte zamilovať. Akcia je podložená príjemným vtipkovaním odľahčujúcim ťažkú tému poistných podvodov, pri ktorých nemá ľudský život žiadnu hodnotu. Keďže pri sledovaní seriálov a filmov u mňa zohráva veľkú úlohu zvuk (hlasy protagonistov, hudba, zvuky na pozadí), soundtrackovú skladbu https://www.youtube.com/watch?v=0lbzoqHZX2o som si nemohla nechať ujsť. Okamžite sa zaradila do môjho playlistu. Seriál si po čase určite znova rada pozriem. ()

kklepkaa 

všetky recenzie používateľa

Velmi zajímavý počin, který jsem si opravdu užila. Seriál sice nepřinesl nic nového a místy je děj předvídatelný, ale jsem ráda, že se de facto vyhnul jakékoliv romantice a soustředil se opravdu jen na vyšetřování. Do-hwan Woo byl opět skvělý a společně s Ji-tae Yooem si výborně sekundovali. ()

Reklama

Reklama