Reklama

Reklama

Epizódy(16)

Obsahy(1)

Mad Dog je súkromná vyšetrovacia agentúra, ktorej šéfuje bývalý detektív Choi Kang Woo (Yoo Ji Ta). Po podozrivej havárii lietadla, pri ktorej prišla o život jeho manželka a syn, sa rozhodne vytvoriť vlastný vyšetrovací tím. Kim Min Joon (Woo Do Hwan) je geniálny podvodník, ktorého brat bol pilot lietadla obvinený zo zavinenia leteckej havárie. Min Joon a Do Hwan sa spoja, aby odhalili pravdu a vydali pravých vinníkov do rúk spravodlivosti. (jarah)

(viac)

Recenzie (2)

kklepkaa 

všetky recenzie používateľa

Velmi zajímavý počin, který jsem si opravdu užila. Seriál sice nepřinesl nic nového a místy je děj předvídatelný, ale jsem ráda, že se de facto vyhnul jakékoliv romantice a soustředil se opravdu jen na vyšetřování. Do-hwan Woo byl opět skvělý a společně s Ji-tae Yooem si výborně sekundovali. ()

jarah 

všetky recenzie používateľa

Tento seriál mi poskytol hneď niekoľko prekvapení. Prvým je výkon Yoo Je Tae-a, ktorého som vždy spájala so zápornými a vedľajšími úlohami. Tu mi odhalil iný aspekt svojich hereckých zručností. Druhým je mladý herec Woo Do Hwan, ktorého som objavila v seriáli The Great Seducer a hneď ma zaujal. Nemôžem vynechať Jae-yoon Jo-a, bolo vidno, že si svoju úlohu užíva a dokázal, že je schopný herec. Sedia mu nie len záporné a odporné postavy. Slovné vojny medzi protagonistami si musíte zamilovať. Akcia je podložená príjemným vtipkovaním odľahčujúcim ťažkú tému poistných podvodov, pri ktorých nemá ľudský život žiadnu hodnotu. Keďže pri sledovaní seriálov a filmov u mňa zohráva veľkú úlohu zvuk (hlasy protagonistov, hudba, zvuky na pozadí), soundtrackovú skladbu https://www.youtube.com/watch?v=0lbzoqHZX2o som si nemohla nechať ujsť. Okamžite sa zaradila do môjho playlistu. Seriál si po čase určite znova rada pozriem. ()

Reklama

Reklama