Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Samantha Greyová (Kayla Ewell) si žije svoj vysnívaný život: je úspešnou moderátorkou v rádiu, kde má vlastnú šou - vzťahovú poradňu, má skvelého manžela Johna (Ryan Merriman) a silnú podporu od svojich priateľov a rodiny. K úplnému šťastiu jej v živote chýba už len jedna vec - dieťa. Hoci sa Samantha cíti pripravená na materstvo, John má obavy a dúfa, že najprv ako herec zabezpečí rodinu. Kvôli hádkam ohľadom dieťaťa dostáva ich manželstvo vážne trhliny. John sa preto rozhodne anonymne zavolať do Samanthinej šou ako Pierre, Francúz, ktorý potrebuje poradiť ohľadom vzťahu. Čím viac rád mu poskytne, tým viac sa cíti Samantha s Pierrom prepojená spôsobom, ktorý si nedokáže vysvetliť. Teraz sa musí rozhodnúť, či ona a John ešte dokážu naďalej fungovať ako pár... (TV Doma)

(viac)

Recenzie (5)

Slartibarkfast 

všetky recenzie používateľa

Otřes. Nemastný neslaný film, který se táhne jak ožralej z hospody. Chaotické pobíhání hlavních postav a jejich chování mi vůbec nešlo na rozum. Měl jsem to zapnuté jako kulisu, ale stejně jsem vnímal tupost tohoto hodně nepovedeného dílka. Tohle nebrat. 15% ()

Kritik. odpad!

všetky recenzie používateľa

Oničom, bolo by to smiešne keby to nebolo tak primitívne a mužov urážajúce. Herecky slabé, scenár brakový, film B-čkový... ()

MickeyStuma 

všetky recenzie používateľa

Biologické hodiny tikají a tak je připravená počít dítě. On však připraven není. A problém je na světě. Problém je však bohužel i s tímto snímkem ryze televizním, pod originálním názvem '2 roky lásky'. Scénář je tak nepatřičný, že herci takřka nemají co hrát. K tomu nesmyslné situace s nesmyslnými dialogy a zoufale nudná atmosféra vlivem zoufale pomalého tempa. Ne, tohle se rozhodně nepovedlo. ()

Galéria (28)

Reklama

Reklama