Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cameron Black je mladý talentovaný kúzelník a iluzionista. So svojím tímom pripravuje kúzla, ktorá všetkým divákom berú dych. Keď je však zatknutý za vraždu ženy, ktorá bola nájdená na ceste, vyjde najavo, že Cameron má v skutočnosti dvojča, Jonathana, s pomocou ktorého predvádza svoje kúzelnícke triky. Za vraždu je nakoniec zatknutý a uväznený Jonathan. Ten tvrdí, že nikoho nezabil a že na neho všetko narafičila tajomná žena s rôznofarebnými očami. Vyšetrovatelia Jonathanovi neveria. Cameron vie, že s kúzlami je koniec, ak svojmu bratovi nepomôže. Keď v televízii uvidí reportáž o havárii lietadla, v ktorom bol prepravovaný drogový mafián, dôjde mu, že FBI naletela kúzelníckemu triku. Cameron vyhľadá vyšetrovateľov FBI a pomôže im muža dolapiť. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (4)

Simon.Dobes 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Pamätám si chvíľu pred necelými troma rokmi, keď som si pustil prvú epizódu tohto vtedy nového seriálu. Úplne ma to ohromilo - je to svižné, originálne, vtipné. Vtedy mi to sadlo a dnes mám rovnaký pocit. ()

Bozvav 

všetky recenzie používateľa

Neskutečně naivní a zárověň zábavné dílko. Atraktivní prostředí iluzí, sympatické postavy, záhadná kráska, prostě oddychovka, jak má být. 85% ()

Reklama

Galéria (17)

Reklama

Reklama