Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Podnikatel na mizině se i s rodinou přestěhuje do domu své netečné matky, kde otcovu hrobku v zahradě obestírá děsivé tajemství. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (3)

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Tak, opäť nám tu straší. Po slabej trojke prichádza opäť hororový nášup, kde sa to len hemží ľakačkami v podobe výborne démonicky namaskovaných hercov. A máme tu aj kováča - superhrdinu, ktorý je akýmsi vymetačom diabla v mene Boha. Proste gulášik, ktorý ale chutí. Na turecký spôsob. ()

helraiser 

všetky recenzie používateľa

Tak v tomto případě se jedná spíše o průměrnou podívanou, ovšem se slušnou porcí lekaček a hodně dobrými maskami. Občas i slušná atmosféra a opět povedené rozuzlení. Solidní zábava z Turecka. ()

Reklama

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

V Turecku je to očividne rovnako obľúbená séria ako povedzme Dabbe, keďže čoskoro pôjde do kín aj piata časť. Nevidel som síce všetky, ale po pozretí tejto si aj tak myslím, že je to zbytočné. S týmito tureckými duchárskymi horormi mám stále jeden a ten istý problém, že všetky sú na jedno kopyto a progres nevidím vôbec žiadny. Keď to začalo vznikať, bolo to niečo nové a možno spočiatku zaujímavé, ale opozeralo sa to rovnako rýchlo ako japonské napudrované vlasatice. Síce Turci celkom vedia narábať s maskami a hudbou, takže som sa asi dvakrát solídne zľakol, ale všetko ostatné ide mimo mňa. Dej je asi tak podstatný ako v indonézskych exotikách a herci sú vyložene iritujúci. Všetci tam len vypuľujú oči a ksichtia sa, ako keby predtým vypili liter preháňadla. Malý chlapec v tomto snímku prehráva na celej čiare, a jeho bradatý fotrík rovnako. Telenovela ako vyšitá. Evrenol je pre mňa stále jedinou nádejou, tak dúfam, že po slabom Housewife to už viac neposerie. ()

Galéria (19)

Reklama

Reklama