Reklama

Reklama

Alien Reign of Man

Obsahy(1)

Tím astronautov cestuje na vzdialenú planétu. Cieľ misie je životne dôležitý – ak uspeje, mohla by byť naša, epidémiou zdevastovaná Zem, zachránená. Veci sa však nevyvíjajú podľa predstáv výskumníkov, ktorí sú napadnutí agresívnymi mimozemskými tvormi a musia bojovať o holý život. (beso74)

Recenzie (8)

Shanen29 odpad!

všetky recenzie používateľa

Justin je opravdu průserář a prznitel filmové kultury.Prosím,neprodávat tomuto člověku filmový materiál,to nás zachrání od dalších pohrom. ()

beso74 odpad!

všetky recenzie používateľa

Asi štvrtý film od J.P. a dokonca oveľa horší ako ostatné, veď to je takmer nemožné! Z filmu presakuje číra esencia amaterizmu, babráctva a diletantstva. Najčastejšie to je o dvojici postáv, ktoré stoja takmer bez pohybu a rozprávajú sa o niečom, čomu sa poriadne nedá rozumieť, pretože dej je zostrihaný tak, že nedáva najmenší zmysel, jediné čo sa tu dá pochopiť, je, kde hľadali tvorcovia (ak im môžem tak honosne povedať) inšpiráciu - Interstellar, Votrelec, Prometheus, Arrival. Navyše, mám dojem, že došli peniaze a tak sa nejako zlepilo, to čo bolo natočené a nejako sa to aj ukončilo. Určite v tohtoročnej Top 3 najotrasnejších filmových zážitkov. ()

vegetol.mp odpad!

všetky recenzie používateľa

Justin Price je současnej největší režijní pankáč. Nezajímá ho tempo, návaznost scén, scénář, herecký výkony, kvalitní zvuk a dodržování filmový osy je pro něj sprostý slovo. Neuvěřitelně nudná a nesouvislá sračka. ()

SeBig odpad!

všetky recenzie používateľa

Nevim, co tohle mělo být, ale jako něco co by mělo dávat smysl se to na mě moc netvářilo. Totální výtrus, leč s pěkným posterem. ()

Galéria (5)

Reklama

Reklama