Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keď nemôžeš vymeniť lístok, vymeň chlapa. Dej sa točí okolo mladej ženy Amy Tylerovej, ktorá si s priateľom Joshom Meritom rezervuje dovolenku s prekvapením. Skutočným prekvapením ale je, keď jej Josh oznámi, že sa chce rozísť. Dovolenka sa nedá zrušiť, pretože letenky aj rezervácia v hoteli sú na ich mená. Spolu s najlepšími priateľkami vymyslí plán. Inzerujú ich letenky online a hľadajú iného muža s rovnakým menom ako jej bývalý priateľ. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (4)

zdepapepa 

všetky recenzie používateľa

Trochu mi to připomíná film Don Jon, kde si zahrál hlavní roli Joseph Gordon-Levitt a zároveň si celý film sepsal i zrežíroval. A chytře si dal jako love interest Scarlett Johansson. Tady si pro změnu Brendan Bradley vymyslel film a jako love interest si dal Ashley Clements a jako příběh si dal dovolenou v Turecku. Nebo to klidně mohlo být naopak - domluvili si dovolenou a řekli si, že u toho rovnou natočí i film. Tak či onak z toho vylezla roztomilá, byť lehce naivní oddechovka, která funguje jako romantická komedie tak i jako cestopisná reklama na Turecko. Bál jsem se, že je to spíš koncept na nějaký krátký film, ale všech 83 minut s herci a herečkami Pemberly Digital i jinými uběhlo pěkně rychle. Nic světoborného to není, ale myslím si, že to nikdy nemělo zájem být. ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Predvídateľný filmík hrajúci to na romantiku, kde samozrejme jedna ženská nevie, čo s láskou, nakoniec na niekoho náhodne natrafí, všetko ide dobre, potom sa to pokašle, ale nakoniec aj tak príde happy end. Nič nové, otrepané klišé. Ale zas na druhej strane niektoré gagy fakt vyšli, takže úplne márne to nebolo. Len by sa mohli Američania doučiť geografiu. Ale to by som asi chcel veľa. ()

slunicko2 

všetky recenzie používateľa

Hloupá komedie. 1)  Po příšerném (odpad) začátku se akce přenesla do Asie, děj se trochu zklidnil a úroveň filmu výrazně stoupla. Stejně to ale na víc než dvě hvězdičky nedosáhne._____ 2)  Snad už by si mohli Američané zjistit, že území Turecka v naprosté většině leží v Asii (ať už vnímáme její ohraničení za jakkoli diskutabilní) a neoznačovat lokality jako je Bodrum či Efes (o Pamukkale a Kapadocii nemluvě) za Evropu._____ 3)  34letý Brendan Bradley (náhradní parťák na cestě Joshua) je nejen nositelem pěkného těla, ale rovněž si film sám napsal, zrežíroval, zprodukoval a obsadil se do hlavní role. Tolik úsilí a takový mizerný výsledek... ()

Galéria (7)

Reklama

Reklama