Reklama

Reklama

Red Hot Chili Peppers - Can't Stop

(hudobný videoklip)
Krátkometrážny / Hudobný
USA, 2003, 4:37 min

Obsahy(1)

Pieseň Can´t Stop je v poradí siedma skladba z ôsmeho štúdiového albumu americkej hudobnej skupiny Red Hot Chili Peppers. Album s názvom By the Way vyšiel deviateho júla roku 2002 pod značkou vydavateľstva Warner Bros Records. K songu natočil režisér Mark Romanek abstraktný artový videoklip, v ktorom vystupujú vtedajší členovia kalifornskej funk rockovej kapely. (MM_Ramone)

(viac)

Recenzie (9)

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

Can't Stop je skvělý song a klip disponuje takovou spoustou nápadů, že mi to celé skoro až nedává smysl. Některé scénky jsou totiž nápadité, některé vtipné, některé divné a jelikož neumím dobře kalifornsky, tak mi to do sebe úplně nezapadlo. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Pieseň "Can´t Stop" je v poradí siedma skladba z ôsmeho štúdiového albumu americkej hudobnej skupiny Red Hot Chili Peppers. Album sa volá "By the Way". Vyšiel deviateho júla roku 2002 pod značkou vydavateľstva Warner Bros. Records. Ku songu "Can´t Stop" natočil režisér Mark Romanek zaujímavý abstraktný art videoklip, v ktorom vystupujú vtedajší členovia tejto výbornej kalifornskej alternative funk rockovej kapely: Anthony Kiedis - spev, John Frusciante - gitara, Chad Smith - bicie nástroje, Michael Flea Balzary - basová gitara. **** ()

Reklama

Reklama