Reklama

Reklama

Profesionálka

  • Česko Hrdá Mary (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Profesionálna nájomná vrahyňa Mary (Taraji P. Henson) pracuje pre neslávne známu zločineckú rodinu v meste, na čele ktorej stojí Benny (Danny Glover). Keď Mary v snahe zachrániť malého chlapca zastrelí chráneného gangstra, musí sa postaviť bande zločincov - od ruskej mafie až po svojich najbližších, vrátane bývalého milenca. Vyzbrojená svojou inteligenciou – a skriňou plnou zbraní – musí Mary urobiť všetko pre to, aby prežila. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (24)

PORTER44 

všetky recenzie používateľa

Slabý gangstersko mafiánský snímek, v hlavní roli sice nájemná vražedkyně která plní své úkoly než se jí do cesty dostane malý černošský kluk kterému kdysi zabila tátu a chce se mu odvděčit ,nakonec bude muset zničit celou mafiánskou rodinu pro kterou zabíjela,slabé herecké výkony,akční scény nic moc. ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

V nájemé vražedkyni se hne svědomí a rozhodne se postarat o synka jedné ze svých obětí. Jenže nedopatřením způsobí válku gangů. Největší problém je casting. Hlavní postavu hraje nesympatická otylá černoška a jejího chráněnce nebetyčně protivný spratek. Značný prostor dostává jejich problematické soužití, které je o ničem a ani gangsterská linka nijak nezabaví. Za zmínku stojí snad jen závěrečná přestřelka, která se docela povedla, ale to je zatraceně málo. Od Najafiho jsem tedy čekal mnohem víc. 15% ()

Reklama

majo0007 

všetky recenzie používateľa

Magnetom filmu je okrem strieborného Maserati (je v zábere takmer v každej druhej scéne) nechutne tlstá nesympatická black prasnica s trojitou bradou a rybacími očami (je v zábere takmer furt). Keď sa jej vo filme spýta (ináč dosť na nervy svojimi otázkami lezúci) mladý negrito na povolanie, odpovie - mníška. V podstate áno. Taký John Wick s xichtom Whoopi Goldberg zo Sister Act. Na covery je napísané: "Taraji P. Henson like you've never seen her before". WOW. Tak za 1. Kdo kurva je Taraji P. Henson? A za 2. Dúfam, že to bolo raz a naposledy, čo som videl nejakú Taraji P. Henson! ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

V trailery to vyzeralo ako sedemdesiatkovy drsny akcniak s nasratou blackneggerkou a zlymi belochmi. Ale tento dojem sa rozplynul hned po uvodnych titulkoch, ktore ako jedine pripominaju sedemdesiatkove filmy. Väcsinu filmu sledujeme dojemny Hallmarkovsky pribeh najomnej zabijacky, ktora sa stara o lostomileho celnoska. Popritom sem tam niekoho zabije. Bohuzial cela ta dramaticka linia ma nechala uplne chladnym. Takze som cakal na vyslobodenie v podobe akcnych scen. A poriadnej sa dockame az vo finale. Jedna slusna prestrelka, ktora je prehladne natocena a dostatocne krvava. Trochu mi vadilo, ze vsetky vystrely su ako je dnes zvykom komplet CGI. Ale aj tak sa stale jedna o vrchol tohto nudneho a strasne ukecaneho filmu. 4/10. ()

anderson 

všetky recenzie používateľa

Spočiatku to vyzeralo na politicky korektnú bezpohlavnú zlátaninu v ktorej sa uvedomelá členka dobrej a farebne správnej mafie, s láskou postará o budúceho multikultúrneho obohacovača, z ktorého - iste len nejakým informačným nedopatrením - urobila sirotu. Navyše akcie tu bolo čo by sa za necht vošlo. Ale vývoj tejto story bol prekvapivo sympatický a záverečnej akčnej scéne za zvukov PROUD MARY i za záverečné zúčtovanie s mafiánskym exmilencom udeľujem poctivé štyri balíčky koksu. A ten happyend som im nakoniec aj úprimne želal... Mať to schopnejšieho režiséra, mohla to byť pokojne ďalšia akčná klasika. (8.4.2018) ()

Galéria (17)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčeno se ve státě Massachusetts v USA. (griph)

Reklama

Reklama