Reklama

Reklama

Skutočné vraždy: Páchateľ medzi nami

(TV film)
  • Česko Skutečné vraždy: Pachatel mezi námi (viac)

Obsahy(1)

Knihovníčka a amatérska detektívka Aurora Teagardenová (Candace Cameron Bure) je zároveň prezidentkou klubu Skutočné vraždy, združenia milovníkov záhad, ktorí každý mesiac spoločne analyzujú reálne prípady zločinu. Keď sa jeden z členov stane obeťou vraždy, spáchanej rovnakým spôsobom ako zločin, o ktorom mal klub práve diskutovať, Aurora nadobudne podozrenie, že vrah môže byť priamo medzi nimi. V spolupráci s novým členom klubu a autorom detektívok Robinom Danielsom (Robin Dunne) začne Aurora postupne zužovať okruh podozrivých, kým vrah naďalej terorizuje členov Skutočných vrážd. Aurora musí využiť všetky svoje detektívne schopnosti aby páchateľa odhalila skôr, než sa jeho obeťou stane ona sama... (TV Doma)

(viac)

Recenzie (4)

pupidup 

všetky recenzie používateľa

Pokud chcete narazit na nepříjemnou zrzavou couru, vyznávající kult osobnosti.. samozřejmě ten svůj, je to seriál pro vás.😊 ()

frantabr 

všetky recenzie používateľa

Připomíná mi to Karty na stole - tam musíte ovládat pravidla bridže, abyste vůbec pochopili, o čem se celou dobu mluví. A já je neovládám, tak jsem z toho měl h..., přitom jinak Poirota miluju. Tohle je to samé, celá zápletka je založená na detailech skutečných historických případů. Z nich jsem věděl jen zhruba, jak zabili francouzského revolucionáře Marata, a to mi moc nepomohlo. Snad kdyby to byly případy 1.oddělení, možná bych se chytl. ()

Reklama

meda2016 

všetky recenzie používateľa

Druhý příběh neodbytné knihovnice Aurory je mírně nepřehledný. Vůbec jsem nesledoval linku nápadů, jak vyloučit podezřelé. .... A je mi to fuk, odpoledne příjemně plynulo. 50%. ()

Hadush 

všetky recenzie používateľa

Me to proste bavi...kdyz je sobota a venku prsi a ja si zalezu pod deku a nechce se mi nad nicim premejslet:) ...Aurora je takova slecna Marplova 21.stoleti.... ()

Galéria (30)

Reklama

Reklama