Reklama

Reklama

Jack Ryan

(seriál)
  • USA Tom Clancy's Jack Ryan (viac)
Trailer 1
USA, (2018–2023), 25 h 20 min (Minutáž: 40–65 min)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrajú:

John Krasinski, Wendell Pierce, Michael Kelly, Abbie Cornish, Betty Gabriel, John Hoogenakker, Ali Suliman, Nina Hoss, Dina Shihabi, Jordi Mollà, James Cosmo (viac)
(ďalšie profesie)

Série(4) / Epizódy(30)

Recenzie používateľa T2 k tomuto seriálu (3)

Jack Ryan (2018) 

__1.séria__ Tento seriál som zhltol ako malinu, prisadol a za jeden deň prvú sériu pozrel, som sa od toho nemohol odtrhnúť. Dosť pôsobivo natočené, dobré obsadenie, vyhrotené scénky, úderná účelová akcia, ušité na dnešnú dobu. Je tam cítiť že to bolo v schopných rukách tvorcov ako Morten Tyldum. /95%/ __2.séria__ Po výbornej prvej sérii, riadny pád dole. Strašne nesúrodé, prvý diel ešte ako tak ale potom to postupne pláva na banálnosti, nemá to takú údernosť, hlavne záverečný diel je ako vystrihnutý z Ramba, som čumel ako puk ako hravo likvidujú venezuelskú prezidentskú ochranku priam vystrihnuté ako z béčkového filmu. /65%/ __3.séria__ Strašne ničotne utahané vákuum. Bojoval som s tým čo to dalo ale po niekoľkých suchých dielov som to vzdal. Strašne prázdne, dejovo úplne suché béčko, bez zápalu, iskry. Bál som sa toho od začiatku a tak to aj dopadlo. Už záver druhej série išiel dosť do kytiek. 3. Sériu som chcel vidieť hlavne kvôli našim lokáciam. /30%/ ()

Season 2 (2019) (S02) 

Rozpočet $-miliónov║ Po výbornej prvej sérii, riadny pád dole. Strašne nesúrodé, prvý diel ešte ako tak ale potom to postupne pláva na banálnosti, nemá to takú údernosť, hlavne záverečný diel je ako vystrihnutý z Ramba, som čumel ako puk ako hravo likvidujú venezuelskú prezidentskú ochranku priam vystrihnuté ako z béčkového filmu. /65%/ ()

Season 3 (2022) (S03) 

Strašne ničotne utahané vákuum. Bojoval som s tým čo to dalo ale po niekoľkých suchých dielov som to vzdal. Strašne prázdne, dejovo úplne suché béčko, bez zápalu, iskry. Bál som sa toho od začiatku a tak to aj dopadlo. Už záver druhej série išiel dosť do kytiek. 3. Sériu som chcel vidieť hlavne kvôli našim lokáciam. /30%/ ()

Súvisiace novinky

Daredevil nabírá nové tvůrce

Daredevil nabírá nové tvůrce

29.10.2023

Nedávno vyšla zpráva, že Marvel kompletně překopává svoji televizní strategii a uchýlí se nyní k tradičnímu formátu pilotů, showrunnerů a tzv. writer’s room (menších skupinek scenáristů, kteří mají… (viac)

Poslední řada Jacka Ryana dorazí už v létě

Poslední řada Jacka Ryana dorazí už v létě

10.05.2023

Amazon oznámil, že čtvrtá a zároveň poslední řada seriálu Jack Ryan dorazí na obrazovky oficiálně už 30. června. V rámci projektu se jedná o nejkratší mezeru mezi jednotlivými sériemi – mezi první a… (viac)

Filmový Rainbow Six je na cestě

Filmový Rainbow Six je na cestě

17.01.2023

Studio Paramount čerstvě oznámilo novou adaptaci Toma Clancyho. Tentokrát se bude jednat o román Rainbow Six, jenž bude navazovat na snímek Tom Clancy: Bez výčitek a tudíž se v něm vrátí i Michael B.… (viac)

Pokračování Planety opic má název i obsazení

Pokračování Planety opic má název i obsazení

29.09.2022

Pokračování Planety opic ponese oficiální název Kingdom of the Planet of the Apes, tedy Království Planety opic, přičemž studio 20th Century oznámilo, že začátek natáčení vypukne už za měsíc. V… (viac)

Reklama

Reklama